Δικαστές και εισαγγελείς στο γήπεδο για καλό σκοπό

Δράσεις

Εισαγγελείς και δικαστικοί μπαίνουν την Κυριακή στο γήπεδο για καλό σκοπό. Την Κυριακή στο Καυτατζόγλειο, ένας μοναδικός αγώνας

αγώνας για καλό σκοπό
αγώνας για καλό σκοπό

 

Έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για καλό σκοπό δίνουν την Κυριακή 24 Μαρτίου η ποδοσφαιρική ομάδα Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας, στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, για την προώθηση της Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ευστάθιος Κουτσοχήνας «Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ως ελάχιστον δείγμα γραφής των αρχών του πολιτισμού του, δε μένει αμέτοχος, διοργανώνει και συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης και πολιτισμού».

Μιλώντας στο ka-business,gr η Εφέτης τα Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων «η ποδοσφαιρική ομάδα δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας (Π.Ο.Δ.Ε.Ε) ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2016 από Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς που υπηρετούν σε όλα τα Δικαστήρια της χώρας και μετά από 1.5 χρόνο η ομάδα σήμερα αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές που προπονούνται συστηματικά και διαθέτει πλήρη οργάνωση και υποδομή.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη ομάδα διοργανώνει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα και στο τέλος του δικαστικού έτους, έχει διοργανώσει φιλανθρωπικούς αγώνες ενισχύοντας την Κιβωτό του Κόσμου, το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο και την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών. Στους άμεσους , δε στόχους της εντάσσεται η διοργάνωση διεθνούς φιλανθρωπικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα των Ιταλών Δικαστών, καθώς και η επέκταση των αθλητικών δραστηριοτήτων και σε άλλα αθλήματα.    

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε