300 δέματα αγάπης από τον ΕΕΣ

Δράσεις

  Τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε άτομα και οικογένειες που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.  

300 δέματα αγάπης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
300 δέματα αγάπης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 

Συγκεκριμένα, 300 δέματα με τρόφιμα, προερχόμενα από κοινωνικές συλλογικές δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο των εορτών και από τις προσφορές ιδιωτών, διανεμήθηκαν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρες ή μονιμότερες οικονομικές δυσκολίες στην αντιμετώπιση της καθημερινότητάς τους, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνες, οικογένειες με άνεργα μέλη ή με μέλη που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μονιμότερα προβλήματα υγείας, πολυπροβληματικές οικογένειες, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, υποστεγαζόμενους, κλπ.

Η δράση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Ιωάννα Δαλιάνη και τους εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης και η διανομή πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο λιμάνι (Ν. Κουντουριώτη 10). Ο Ε.Ε.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους δωρητές και τους Εθελοντές του, που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το ανθρωπιστικό του έργο.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε