Οι εργαζόμενοι στο επίκεντρο συνάντησης ΝΟΔΕ ΕΚΘ

Δράσεις

    «Επισκεφθήκαμε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της πόλης μας, έχοντας στο μυαλό και στην καρδιά μας, εκτός από τους εργατοϋπαλλήλους και τους χιλιάδες ανέργους Θεσσαλονικείς», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γυφτόπουλος.  

επίσκεψη στο ΕΚΘ από τη ΝΟΔΕ
επίσκεψη στο ΕΚΘ από τη ΝΟΔΕ

 

Το κλιμάκιο της ΝΔ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο προγράμματος αντίστοιχων επισκέψεων στους κοινωνικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και εντάσσεται στο πλαίσιο προσπάθειας για διαρκή επικοινωνία του Κόμματος με την Κοινωνία.

Από την πλευρά μας προτάσσουμε την απαρέγκλιτη εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη δυνατότητα των εργαζομένων και των εργοδοτών να καθορίζουν οι ίδιοι από κοινού τις εργασιακές τους σχέσεις, είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και συμπλήρωσε:Προσδοκούμε ότι με την εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ, σύντομα θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, θα αντιμετωπιστεί η ανεργία και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα των εργασιακών σχέσεων, με σεβασμό  στην συλλογική αυτονομία και με ένα πνεύμα συνδικαλιστικό, διαφορετικό από αυτό που μας οδήγησε, μαζί με άλλα, στην βαθιά οικονομική κρίση. Η προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων εξασφαλίζεται με την αύξηση της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και η βελτίωση των μισθολογικών και μη παροχών πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά δεδομένα της αγοράς στην, συλλογική συνδικαλιστική ελευθερία και να ακολουθούνται οι καλές διεθνείς και ευρωπαϊκές συνδικαλιστικές πρακτικές.

Βρεθήκαμε σήμερα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για να διαβεβαιώσουμε όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ότι η πολιτική που θα εφαρμόσει η ΝΔ, θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες, θα δώσει δουλειά στους ανέργους και θα διασφαλίσει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο για αυτούς και τα παιδιά τους».

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε