Αποχαιρετηστήριο για την Αμερικανίδα Πρόξενο

Δράσεις

  Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά συναντήθηκε , στο γραφείο της στο Διοικητήριο, με τη Γενική Πρόξενο του Αμερικανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη κα Rebecca Fong, η οποία ολοκληρώνει τη θητεία της. Η κα Υφυπουργός ευχαρίστησε τη Γενική Πρόξενο για την εξαιρετική συνεργασία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά της καθήκοντα.  

Συνάντηση της Υφ Εσωτερικών με την Αμερικανίδα Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη
Συνάντηση της Υφ Εσωτερικών με την Αμερικανίδα Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη

 

Πριν αναλάβει τα καθήκοντα της στη Θεσσαλονίκη ως Διπλωμάτης Καριέρας η κυρία Φόνγκ υπηρέτησε στο Αμερικανικό Προξενείο στη Χεράτ, Αφγανιστάν, στη πρεσβεία των ΗΠΑ στη Δαμασκό της Συρίας, στη πρεσβεία των ΗΠΑ στο Αμάν της Ιορδανίας, στη πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη του Ιράκ, στη πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μανάμα του Μπαχρέιν και ως Σύμβουλος Οικονομικών και Επενδυτικών Υποθέσεων της αποστολής των ΗΠΑ στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της στο δημόσιο υπηρέτησε επίσης στην Αλγερία, τη Ρωσία, την Κροατία και την Ιταλία. Πριν την ένταξή της στο State Department η κα Φονγκ ήταν Αντιπρόεδρος των Διεθνών Δραστηριοτήτων για το «The Gap"

Η κα Φονγκ μιλάει ελληνικά, Dari, αραβικά, γαλλικά, κινέζικα και ρωσικά. Κατέχει τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών στις Διεθνείς Πολιτικές Σπουδές και στη Ρωσική Γλώσσα και Φιλολογία. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια με Β.Α. στις Ρωσικές Σπουδές και B.S. στη Βιοχημεία. Κατάγεται από την Καλιφόρνια.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε