Μια "τρίαινα" στο Αιγαίο

Δράσεις

Μια ...τρίαινα, όχι του Ποσειδώνα αλλά των ράμπο της Εφορίας αναδεύει τα νερά των κυκλαδίτικων νησιών που βουλιάζουν αυτό το διάστημα από τον τουρισμό. Στη Μύκονο έγινε η αρχή, ακολουθούν όμως κι άλλοι πολλοί έλεγχοι μέχρι το τέλος της θερινής σαιζόν

Σαφάρι εφοριακών στα νησιά
Σαφάρι εφοριακών στα νησιά

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν σε κατάστημα γνωστής εταιρείας στο κέντρο του νησιού δύο POS συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Επίσης σε γνωστό κλαμπ διαπιστώθηκε ύστερα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 3.500 ευρώ, ενώ στο κατάστημα τουριστικών ειδών που λειτουργεί στον ίδιο χώρο εμπορεύματα δεν είχαν τιμολόγια αγοράς. Στο κλαμπ  επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο.

Ακόμη σε γνωστό εστιατόριο κατασχέθηκαν οι ημερήσιες εισπράξεις ύψους 19.000 ευρώ διότι διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση είχε ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες οφειλές προς την εφορία ύψους 380.000 ευρώ. Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε και σε μεγάλο πλυντήριο στη χώρα του νησιού καθώς δεν είχε κόψει 67 αποδείξεις 13.000 ευρώ.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε