Σύσκεψη ΥΜΑΘ ΕΥΑΘ

Δράσεις

Μετά το θόρυβο που  προκλήθηκε από δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" , αλλά και με πρόσφατο το περιστατικό της πολυήμερης λειψιδρίας της πόλης λόγω βλάβης στον αγωγό της ΕΥΑΘ, μια σύσκεψη θέτει τα προβλήματα και τους προγραμματισμούς επι τάπητος

Σύσκεψη για τους προγραμματισμούς της ΕΥΑΘ
Σύσκεψη για τους προγραμματισμούς της ΕΥΑΘ

 

Σύσκεψη εργασίας με τη διοίκηση της ΕΥΑΘ είχε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ο προγραμματισμός της ΕΥΑΘ σχετικά με τα έργα που ξεκινούν άμεσα και αφορούν στην αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης καθώς και του συστήματος παρακολούθησης και αντιμετώπισης βλαβών.

Η διοίκηση της ΕΥΑΘ ενημέρωσε την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης για το νέο επενδυτικό σχέδιο ύψους 177 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο έχει εγκριθεί.

Επιπλέον,  στο πλαίσιο της νέας διάρθρωσης της πολιτικής προστασίας της χώρας, το ΥΜΑΘ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για συνεργασία μεταξύ ΕΥΑΘ και Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την εκπόνηση σχεδίου για πιθανή έλλειψη νερού από οποιαδήποτε αίτια μπορεί αυτή να προκληθεί.

 

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε