Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία στη Θεσσαλονίκηl

Δράσεις

  Ήρθε το χιόνι, μείναμε από αλάτι Μπορεί να χιονίζει  στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης από την προηγούμενη Τετάρτη, όμως αλάτι δεν υπάρχει πλέον για να πέσει στους δρόμους και να διαλύσει τον πάγο. Η μετακίνηση στους δρόμους γίνεται με δυσκολία , αλλά χωρίς ιδιαίτερα προς το παρόν προβλήματα. Ήδη απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών.  

Χιόνι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Χιόνι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

Η ευθύνη είναι του Υπουργείου Εσωτερικών, επισημαίνει ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο οποίος μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τόνισε πως «έπεσαν έξω οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που έλεγαν πως από το μεσημέρι και μετά θα σταματήσει η χιονόπτωση».

 

Κανονικά εκτελούνται προς το παρόν 

 Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Υπατία», που έφερε εκ νέου πυκνές χιονοπτώσεις στην πόλη από το πρωί. Στο μεταξύ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης έχουν ήδη βγει υδροφόρες  προκειμένου να διατηρηθούν οι βασικές οδικές αρτηρίες ανοιχτές.

 

Συγκεκριμένα, σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης: στην Τσιμισκή, στην Εγνατία, στη Μητροπόλεως, στη Λεωφόρο Νίκης, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Αγ. Δημητρίου, στην Εθν. Αντιστάσεως, στη Βασ. Όλγας, στην Κ. Καραμανλή, στην Κασσάνδρου, στην Ολυμπιάδος, στην Αλ. Παπαναστασίου και στη Λεωφόρο Στρατού.

 

Τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης την Πέμπτη θα παραμείνουν κλειστά

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε