Εφαρμογή Ka-business

Νίκος Ταχιάος : "Υπάρχει πολιτική διαφορά περιεχομένου με την κ Νοτοπούλου"

Δράσεις

Στους  χαρακτηρισμούς  που του αποδίδονται από τους  ανθυποψηφίους  του, στις  «μυστικές» δημοσκοπήσεις , αλλά και στις  επιθέσεις  που δέχθηκε πρόσφατα από τα  trolls του διαδικτύου,  αναφέρθηκε ο  υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο «Atlas TV».

Συνέντευξη του υποψηφίου για το Δήμο Θεσσαλονίκης Ν Ταχιάου
Συνέντευξη του υποψηφίου για το Δήμο Θεσσαλονίκης Ν Ταχιάου

 

Όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη υψηλών τόνων αντιπαράθεση που είχε με την κα Νοτοπούλου, ο Νίκος Ταχιάος απάντησε πως «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Είμαι έτοιμος να απαντήσω οπουδήποτε, είτε σε υψηλούς, είτε σε χαμηλούς τόνους. Οφείλω να σας πω ότι αυτή τη φορά άφησα την κα Νοτοπούλου να με πάει στο δικό της τον τόνο, δεν με πείραξε αυτό».

Ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε στη διαφορά του πολιτικού περιεχομένου μεταξύ της δικής του υποψηφιότητας και της υποψηφιότητας της κας Νοτοπούλου, υπογραμμίζοντας  πως «εκπροσωπούμε κάποιες συγκεκριμένες απόψεις. Στην πορεία βέβαια, όσον αφορά εμένα, θα διαφανεί ότι το πρόγραμμά μου δεν εξαρτάται από τη Νέα Δημοκρατία αλλά από την ίδια την πόλη. Βέβαια δεν είναι κακό κάποιος να παίρνει μια πολιτική θέση και να τοποθετείται πολιτικά για να ξέρει και ο κάθε πολίτης τι να περιμένει από αυτόν».

 Απαντώντας σε ερώτηση για «μυστικές» δημοσκοπήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα», τόνισε πως «δημοσκοπήσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπάρχουν, όμως «μυστικές», έτσι πως περιγράφονται, δεν υπάρχουν».

Για τον χαρακτηρισμό «ξένος προς την κοινωνία» που του απέδωσε ο κ. Ψωμιάδης είπε πως «Ο κ. Ψωμιάδης έχει τους δικούς του κανόνες. Αν οι κανόνες είναι να ντυθώ Ζορό για να με αγαπήσει η κοινωνία δεν θα το κάνω ποτέ. Αν στους κανόνες είναι τα ρουσφέτια, να κάνω δηλαδή το 45αρι πεντοχίλιαρο για να με αγαπήσει η κοινωνία, δεν θα το κάνω ποτέ. Είμαι ξεκάθαρος. Με τον κ. Ψωμιάδη μπορώ να βρεθώ μια χαρά και να χαιρετηθούμε, είναι εξάλλου και ευγενέστατος, αλλά δεν έχει πολιτική χημεία μαζί μου».

Όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε πως τα σενάρια για συνεργασίες στο δεύτερο γύρο πρέπει να μείνουν «ορφανά». Πρέπει, όπως είπε «στην πρώτη Κυριακή, όποιος εκλεγεί δήμαρχος να πάρει το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό, αλλιώς η πόλη θα μπει σε περιπέτειες».

Ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της ομάδας του ΠΑΟΚ, μετά από μεθοδευμένα δημοσιεύματα τα οποία είχαν στόχο να υποκινήσουν μια τέτοια αντίδραση, υπογραμμίζοντας πως «Κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα γίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ ή ότι διαφωνώ. Αυτά είναι αστεία και φτηνά πράγματα. Είναι κρίμα που ο οπαδισμός τείνει να γίνει κανόνας στην πόλη και ποντάρουν κάποιοι σε αυτόν».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είπε πως «Ο κ. Μπουτάρης σε ένα μεγάλο βαθμό πούλησε το brand name «Μπουτάρης», την εικόνα του. Εγώ δεν έχω τέτοια εικόνα, είμαι πιο τεχνοκράτης, εκπροσωπώ  άλλο πράγμα».  

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε