Εφαρμογή Ka-business

ΝΙΑζομαι για τον μαθητή με τη νεανική αρθρίτιδα

Δράσεις

  Η νεανική ιδιοπαθής αρθρίτιδα (ΝΙΑ), αποτελεί το τρίτο συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας μετά την επιληψία και τις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα. Πρόκειται για νόσημα με βασικό σύμπτωμα την ανάπτυξη φλεγμονής των αρθρώσεων. Νεανική σημαίνει ότι η πάθηση αφορά ασθενείς ηλικίας κάτω των 16 ετών.  

Ημερίδα για τον μαθητή με νεανική αρθρίτιδα
Ημερίδα για τον μαθητή με νεανική αρθρίτιδα

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων, που ορίζεται για πρώτη φορά φέτος  τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 διοργανώνεται Ημερίδα με θέμα: «ΝΙΑζομαι για τον μαθητή με Νεανική Αρθρίτιδα»

 

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», ο οποίος στις 18 Μαρτίου 2019 γιορτάζει τα 30 χρόνια κοινωνικής προσφοράς του.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση που γίνεται στο ΝΟΗΣΙΣ (11.00-13.00), είναι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/Θμιας Θεσσαλονίκης , καθώς και οι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου, προϊστάμενοι ΚΕΣΥ.

 

-Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς ζωντανά στη διεύθυνση  www.webtv.kmaked.eu

-Περισσότερες πληροφορίες για τον «Σύλλογο Φίλων των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες» http://www.paa.gr

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε