Εφαρμογή Ka-business

Γλυκιές καινοτομίες... και όχι μόνο στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη του ka-business.gr

Δράσεις

  Τι καινοτόμο μπορεί να έχει ένα μπολ προφιτερόλ, ένα τρίγωνο πανοράματος και ένα τσουρέκι σοκολάτα; Θεωρητικά τίποτε λέει ο Μάριος Παπαδόπουλος Πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών  Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης...  

Έρχεται στις 6 Απριλίου
Έρχεται στις 6 Απριλίου

 

Αυτή η νέα γλυκιά ...καινοτόμο ... άποψη που θα υπογραμμίσει το brand name της πόλης, αλλά και ο νεοεισαγόμενος  σύγχρονος τρόπος συνδικαλισμού, ο «παραγωγικός συνδικαλισμός», είναι μια πρώτη ...γεύση του 14ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη που θα γίνει στις 6 Απριλίου στο ξενοδοχείο ΜΕΤ .

Ένα συνέδριο αφιερωμένο στις εκπληκτικές επιχειρηματικές  καινοτόμες ιδέες που γίνονται πράξη χάρη σε ανθρώπους αποφασισμένους να πετύχουν και να κάνουν τη διαφορά   .

Στις 6 Απριλίου στο ξενοδοχείο ΜΕΤ από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 21.30 το βράδυ θα αναπτυχθούν θεματικές που οδηγούν στο μέλλον:

  • Νext Generation Καινοτομία στην Εκπαίδευση
  • Μοντέλα σύγχρονης Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα
  • Καινοτομία: Καταλύτης συνεργασίας μεταξύ των παραγωγικών φορέων
  • Καινοτομία και Θάλασσα

...και άλλα πολλά που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας μέχρι το τελευταίο λεπτό!

   Ελάτε να δείτε ποιο είναι το νέο σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας της χώρας μας , την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σήμερα, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ως καταλύτη συνεργασίας με τους παραγωγικούς φορείς, τους START UPPERS μας και το ποια ΠΡΕΠΕΙ να είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.  

 

Tο 14ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ γίνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την ΥΠΟΣΤΗΤΡΗΞΗ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών  Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης , την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων και του ΟΚ! Thess

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε