Εφαρμογή Ka-business

Hμερίδα – Εργαστήριο για τα Drones και τη Δημοσιογραφία

Δράσεις

  Workshop του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας με την συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις 9.30 , ΕΡΤ Στούντιο Ε, Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή.    


 

Τα συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών εισβάλλουν στην κοινωνία, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι παραπάνω φορείς, συνεργούν σε μία Ημερίδα που θα προηγηθεί εξειδικευμένων μαθημάτων αποσκοπώντας στην καλύτερη κατανόηση των ευκαιριών και των προκλήσεων που αναδύονται από τις εφαρμογές των Drones.

 

H Ημερίδα - εργαστήριο εξετάζει την επίδραση και τις αλλαγές στην  Δημοσιογραφία / Επικοινωνία με τις εφαρμογές Drones, με παράλληλη εστίαση σε συναφείς πτυχές, όπως θέματα ιδιωτικότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.α.

 

Το πρώτο «Drone Journalism Workshop» με Θέμα «Drone Τechnology is Τransforming Journalism», θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στο Στούντιο Ε - Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, όπου θα παρουσιαστεί και το νεοσύστατο εργαστήριο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας, Drone Journalism Lab που λειτουργεί στο πλαίσιο των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου.

 

Το εργαστήριο - ημερίδα απευθύνεται σε δημοσιογράφους, επαγγελματίες επικοινωνίας αλλά και πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρέχει η αξιοποίηση των Drones στην ενημέρωση, αλλά και τους τρόπους που αλλάζει η καθημερινότητά μας από τις σχετικές τεχνολογίες.

 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως προ - εγγραφή, μέσω του site της ημερίδας εδώ, καθώς και  επιβεβαίωση συμμετοχής μέσω μέηλ, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Το διαρκώς εμπλουτιζόμενο πρόγραμμα είναι εδώ.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε