Το 1ο Straight Pride Parade Θεσσαλονίκης είναι γεγονός

Δράσεις

Μπορεί να κόπηκε το σχήμα "Ενωμένοι Μακεδόνες"  που έθεσε υποψηφιότητα για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης από το Πρωτοδικείο ωστόσο δεν έμεινε  με σταυρωμένα χέρια καθώς επανέρχεται και διοργανώνει το 1ο Straight Pride Parade Θεσσαλονίκης το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα, την  ίδια ημέρα με το Thessaloniki Pride.      


Σύμφωνα με το σχετική διαδικτυακή εκδήλωση που αναρτήθηκε στο facebook, «Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας. Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών».

Τη διοργάνωση αναλαμβάνουν οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σχήμα το οποίο έθεσε υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης, ωστόσο κόπηκε από το Πρωτοδικείο και δεν κατήλθε στις κάλπες.

Τη ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί η κορύφωση του 8ου Thessaloniki Pride, η γνωστή πολύχρωμη πορεία στο κέντρο της πόλης.


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε