Εφαρμογή Ka-business

Γιάννης Μαγκριώτης: Στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝΑΛ

Δράσεις

  Με έντονη πολιτική παρουσία στο παρελθόν, δοκιμασμένο ήθος και εργατικότητα, ο Γιάννης Μαγκριώτης, συμμετέχει σε αυτές τις κρίσιμες , όπως λέει, εκλογές  και ζητά την εμιστοσύνη του κόσμου στις 7 Ιουλίου, καθώς κατεβαίνει στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝΑΛ. Μιλά στο ka-business.gr και τη Ραλλιώ Λεπίδου για την απόφασή του να ξανακατέβει στις εκλογές μετά από μία μεγάλη αποχή.  


 

Συνέντευξη στο ka-business.gr και τη Ραλλιώ Λεπίδου

 

 

 

Είχαμε καιρό να σας δούμε στην πολιτική σκηνή. γιατί αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα σε αυτές τις εθνικές εκλογές?

 

 

Έπειτα από ένα διάστημα αναστοχασμού, χωρίς θεσμικές εκπροσωπήσεις και δεσμεύσεις, αλλά με πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες για τα μεγάλα θέματα της χώρας, της πολιτικής και της πόλης μας, νιώθοντας το χρέος και την ευθύνη  απέναντι στους πολίτες, που αναγνωρίζουν τα θετικά μου αποτυπώματα, πιστεύουν στο δοκιμασμένο ήθος μου, στην εργατικότητά μου, την ουσιαστική γνώση των προβλημάτων της χώρας, της πόλης  και των ανθρώπων της, αποφάσισα να συμμετέχω στις κρίσιμες εθνικές εκλογές για τη χώρα την πόλη μας και τον πολιτικό χώρο μας.

 

 

Ποιο θεωρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης όπου ζείτε και τι θα προτείνετε για την επίλυσή του εάν εκλεγείτε?

 

 

Είναι η ανεργία, η ετεροαπασχόληση και η συρρίκνωση της δραστηριότητας των επαγγελματιών. Θα προτείνω την υποστήριξη της εξωστρεφούς ανάπτυξης, με την ολοκλήρωση των δημόσιων αναπτυξιακών υποδομών, την μείωση φόρων στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα κάθε προέλευσης και την μείωση του μη μισθολογικού κόστους της εργασίας, γιατί έτσι μόνο θα υπάρξουν ξένες και εγχώριες επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν σταθερές και καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.

 

 

 

Και επειδή ακριβώς ζείτε στη Θεσσαλονίκη ποια είναι η θέση σας στη συμφωνία των Πρεσπών γιατί όπως φαίνεται αυτή ... απομάκρυνε πολιτικά πρόσωπα και αυτή είναι που θα φέρει νέα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή.

 

Είναι ετεροβαρής εις βάρος της χώρας μας και πρέπει τουλάχιστον να βελτιωθεί, αξιοποιώντας τον οδικό χάρτη ένταξης της γειτονικής χώρας στη ΕΕ.

 

Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές, γιατί κάποιος να ψηφίσει Γιάννη Μαγκριώτη?

 

 

Γιατί ήμουν πρωτίστως βουλευτής της πόλης και των ανθρώπων της και συνέχισα να προτείνω ρεαλιστικές και σύγχρονες λύσει και χωρίς επίσημη ιδιότητα και στην σημερινή δύσκολη πραγματικότητα τα κριτήρια της γνώσης και της συνέπειας είναι τα πιο σημαντικά.

 

 

 

Δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω για την αποχώρηση του κυρίου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ πώς το σχολιάζετε θεωρείται ότι είναι πλήγμα για το ΚΙΝΑΛ?

 

Με στεναχώρησε η μη τοποθέτησή του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όμως ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν έφυγε από το ΚΙΝΑΛ. Η ακαδημαική και η πολιτική του πορεία του δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει σημαντικούς ρόλους στο πολιτικό μας χώρο και στην χώρα.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε