Εφαρμογή Ka-business

Ο πρόεδρος του κόμματος «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» στο ka-business.gr

Δράσεις

  Ο Αναστάσιος-Κωνσταντίνος Τσανεκλίδης είναι Πρόεδρος του κόμματος "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" το οποίο ξεκίνησε από τα κινήματα της πλατείας μέσα από τα χημικά και τα δακρυγόνα και συμμετείχε σε όλες τις πορείες και τους αγώνες κατά των μνημονίων. Δεν είναι  ουρανοκατέβατο όπως λέει στο ka-business και τη Ραλλώ Λεπίδου καθώς , έχει ξαναδώσει το στίγμα του σε προηγούμενες εκλογές. Μιλά  για τη φιλοσοφία του κόμματος, τις προτεραιότητές του και το τι θα πράξει εάν μπεί στη Βουλή.  


 

 

Τον Αναστάσιο Τσανεκλίδη, συνάντησε το ka-business.gr και η Ραλλιώ Λεπίδου,  σε μία όμορφη γωνιά της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη, προκειμένου να δει τα στελέχη του κόμματος.  

 

 

 

Πείτε μας κ. Τσανεκλίδη πώς ξεκίνησε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ »?

 

Ξεκίνησε από τα κινήματα της πλατείας. 'Όταν οι πολιτικοί  ψήφιζαν τα μνημόνια εμείς κάναμε αγώνα και τρώγαμε τα χημικά. Συνεχίζουμε αυτόν  τον μοναχικό δρόμο και παραμένουμε στον ανηφορικό δρόμο που ξεκινήσαμε από τις 12 Μαρτίου του 2012 μέχρι και τώρα όπου  κατεβαίνουμε στις εθνικές εκλογές. Η έδρα μας είναι στην Αθήνα είμαι εδώ στη Θεσσαλονίκη στη μάνα Σαλονίκη όπως το λέμε για να δω φίλους , συνεργάτες και υποψήφιους βουλευτές , στην Πέλλα στο Ρίζο και στα Γιαννιτσά και σε άλλα μέρη της Βορείου Ελλάδος.

 

 

 

 

Θα  θέλατε να μας πείτε τις θέσεις του κόμματός σας?

 

Η πρώτη βασική θέση του Ελληνικού Οράματος  είναι ότι η βουλευτική αποζημίωση πρέπει να είναι σύμφωνη με τον βασικό μισθό που είναι στα 650 ευρώ, δεύτερη βασική θέση είναι η επαναφορά της θανατικής ποινής για παιδεραστές και για εμπόρους ναρκωτικών, τρίτη βασική θέση κάθειρξη ενός έτους χωρίς εξαγορά για όσους κακοποιούν ζώα, τέταρτη θέση η προστασία με κλείσιμο των συνόρων σε λαθρομετανάστες ώστε να προστατεύσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, πέμπτη βασική θέση άνοιγμα του πόθεν έσχες όλων των δικαστικών με αναδρομική ισχύ για να ξέρουμε πλέον ο καθένας δικαστικώς τι έχει και τι δεν έχει,  έκτη  θέση είναι  δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες ομογενείς.

 

 

Όπως φαίνεται η Νέα Δημοκρατία βγαίνει αυτοδύναμη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο νέος ξεκάθαρα πρωθυπουργός.

 

Για μας είναι Κούλης Μητσοτάκης δεν μπορεί να γίνει Κυριάκος ποτέ,  μην ξεχνάμε πως μπήκε στην Εθνική τράπεζα , μπήκε χωρίς ΑΣΕΠ χωρίς διαδικασίες της Εθνικής τράπεζας όταν  την ίδια στιγμή χιλιάδες  ελληνόπουλα άφηναν την πατρίδα τους για να φύγουν στο εξωτερικό να βρουν δουλειά. Ο Μητσοτάκης  δυστυχώς και βέβαια ευχαριστεί το μέντορά του,  που είναι ο Σημίτης. Θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει και να δει πατριωτικά δεν υπάρχει ούτε δεξιά ούτε αριστερά παρά μόνο Έλληνες και Ελληνίδες για σέναΠοιος είναι ο  Αναστάσιος-Κωνσταντίνος Τσανεκλίδης?

 

Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για μένα, εγώ είμαι εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών με δασκάλους του Παγκοσμίου  αθλήματος, είμαι οικονομολόγος και έχω ένα μεταπτυχιακό. Είμαι και εγώ άνθρωπος του μόχθου, εγώ δηλώνω εισόδημα στην εφορία ενώ άλλοι πολιτικοί  μικρών και μεγάλων κομμάτων, δεν δηλώνουν  εισόδημα. Την  ίδια ώρα υπάρχουν κόμματα που χρωστούν στο ελληνικό κράτος και δυστυχώς ακόμα λειτουργούν. Δεν ξεχνάμε το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία που ενώ χρωστούν 200 εκατομμύρια δυστυχώς ακόμα λειτουργούν ενώ υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες με 3.000 και  4.000 χρέη  που οδηγούνται στην φυλακή ή τους κάνουν κατασχέσεις,  αυτό λέει πολλά. Εγώ συνεχίζω να είμαι ένας από σας, όπως σας είπα και στην αρχή της συνέντευξής μας, ξεκινήσαμε από τις πλατείες και θα συνεχίσουμε αυτόν τον  ανηφορικό δρόμο μαζί και με άλλες συνεργασίες κομμάτων.

 

 

 

Με ποια κόμματα δηλαδή θα συνεργαστεί το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ»;

 

 

 Εμείς έχουμε κάνει συμφωνία με το λευκό το αγροτικό κόμμα  Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ»  έχει μεγάλη δυναμική και θεωρούμε ότι θα κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα,  όπως  το  θέλουμε,  ώστε να δώσουμε το όραμα που λείπει από τον Έλληνα και την Ελληνίδα.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε