Εφαρμογή Ka-business

3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

Δράσεις

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 στο περίπτερο 12 της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης ενώ ο σκοπός που υπηρετεί είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς στηρίζει έμπρακτα το  Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες β. Ελλάδος "ΛΑΜΨΗ" .  


 

Η φετινή διοργάνωση επιφυλάσσει ακόμη πιο εμπλουτισμένο περιεχόμενο και εκδηλώσεις. Σκοπός είναι μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων να περάσουν ουσιαστικά μηνύματα για την υγεία, τη διατροφή και των αθλητισμό των παιδιών.

 

Μεταξύ άλλων θα υπάρχουν θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια, μαγειρική για παιδιά, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, παιδική πασαρέλα, παιδική μουσικολογία, yoga για παιδιά και μαμάδες, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ,  giga τοξοβολία, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner, live party  και πολλές πολλές άλλες δράσεις.

 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

 

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν:

- Δημοφιλείς αθλητές οι οποίοι θα παίξουν μαζί με τα παιδιά. Έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. με βασικό τον αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια.

- Καταξιωμένοι σεφ οι οποίοι θα μαγειρέψουν με τα παιδιά και θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές διατροφής στους γονείς. Μεταξύ άλλων θα είναι και η Ελένη Ψυχούλη.

- Καταξιωμένοι ολυμπιονίκες οι οποίοι θα παίξουν με τα παιδιά και θα προάγουν το πνεύμα του ολυμπισμού. Μεταξύ άλλων  θα είναι και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

- Καταξιωμένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα παρέχουν πολύτιμες συμβουλές σε γονείς και παιδιά. Ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρώην ταξίαρχος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και ιδρυτής του CSII, θα πραγματοποιήσει ομιλία για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

 

Στο πλαίσιο των δράσεων του φεστιβάλ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα πραγματοποιούνται:

 

-       Εθελοντική Αιμοδοσία

-       Ενημέρωση για λήψη μυελού των οστών

 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO

 


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Δράσεις"
Κοινοποίησε