Εφαρμογή Ka-business

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης;

Οικονομία και Πολιτική

  Ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης ενώ σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του, με τα άτομα που θα συμπεριλάβει στην παράταξή του.  

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» του κ. Μπουτάρη έχει κάνει τον κύκλο της
Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» του κ. Μπουτάρη έχει κάνει τον κύκλο της

 

Πρόκειται για άτομα τόσο από την κεντροδεξιά, όσο κι από την κεντροαριστερά, μέχρι και οικολόγους.

 

Καθαριότητα, τουρισμός, συγκοινωνίες και νέοι πολιτιστικοί θεσμοί -λίγοι και ουσιαστική- είναι το πλαίσιο των προτεραιοτήτων , της νέας παράταξης του κ. Ζέρβα, που κατέχει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο σε θέματα αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης. .

 

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» του κ. Μπουτάρη έχει κάνει τον κύκλο της.  Όπως δήλωσε στο ka-business.gr  « Η πόλη χρειάζεται νέα πρόσωπα με όραμα και διάθεση για δουλειά. Πρόσωπα που θα συμβάλουν στα μέγιστα για το καλό των δημοτών. Πρόσωπα που  θέλουν να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν στη Θεσσαλονίκη».

Όσο για τον πόλεμο που δέχεται από την παράταξη του κ. Μπουτάρη, όπως μας είπε «δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί. Ο μοναδικός χρόνος είναι αυτός για το καλό της πόλης»

 

Μεταξύ άλλων επισήμανε πως δεν συμφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών ενώ εάν κάποιο κόμμα τον προσεγγίσει για να τον στηρίξει, θα εξαρτηθεί όπως μας είπε, ποιο κόμμα θα είναι αυτό.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του , για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της πόλης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!


Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στο ka-business.gr

 «Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος  αυτής της πόλης   είναι ότι δεν διοικείται ». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας ο ποίος αναφέρθηκε στον κ. Μπουτάρη και τη στάση του στο θέμα των Σκοίων, στις κινήσεις του και στο προφίλ που πρέπει να έχει ο νέος δήμαρχος.

 

Συνέντευξη στη Ραλλιώ Λεπίδου

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε