Επενδύστε στην Ελλάδα λέει ο Μητσοτάκης

Οικονομία και Πολιτική

  O πρόεδρος της ΝΔ έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN και ανέφερε  ότι «το μήνυμά μου είναι ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει τη θετική έκπληξη τα επόμενα 2 με 3 χρόνια».  


 

Η συνέντευξη μεταδόθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και παραχωρήθηκε στο περιθώριο των επαφών που είχε ο αρχηγός της ΝΔ στη Νέα Υόρκη, ενώ, όπως σημειώνει το CNN, η Νέα Δημοκρατία «αυτή τη στιγμή προηγείται με διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις».

 

O κ. Μητσοτάκης μέσω της συνέντευξής του απευθύνει πρόσκληση στους διεθνείς επενδυτές να εμπιστευτούν την Ελλάδα, δηλώνοντας: «Υπάρχει λόγος για να εμπιστευθεί κάποιος την Ελλάδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή».


Μιλώντας για την κατάσταση στη χώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι «οι Έλληνες αισθάνονται απίστευτα πιεσμένοι από την πολιτική της υπερφορολόγησης που εφαρμόζει η κυβέρνηση» και αναλύει το σχέδιό του για τη δραστική μείωση των φόρων για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. «Οι επόμενες εκλογές θα είναι ένα σημαντικό πολιτικό ορόσημο. Η Ελλάδα ήταν η πρώτη  χώρα που βίωσε το κόστος του λαϊκισμού και θα γίνει η πρώτη χώρα που θα εκλέξει μια κυβέρνηση που θα σφραγίσει την εποχή μετά τον λαϊκισμό», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

 

 

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε