Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε πρώτο πλάνο και στη Θεσσαλονίκη

Οικονομία και Πολιτική

Στο κατάμεστο «Ολύμπιον» με παρόντα τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και πλήθος κόσμου έξω από το χώρο του κινηματογράφου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Κόμματος.  


 

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσου Σπηλιόπουλου.

 

 

Ανάμεσα στους ομιλητές και οι υποψήφιους Ευρωβουλευτές κ.κ Γιάννης Ανδρουλάκης, Βασιλική Λαζαράκου, Γιάννης Πάιδας και Μαρία Σπυράκη.

 

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. Ν. Θεσσαλονίκης, η Γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού και η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. του Κόμματος και χαιρέτισαν οι επικεφαλείς τους, ο Πρόεδρος Τάσος Σπηλιόπουλος και οι Γραμματείς, Τάκης Σκανδαλάκης και Γιάννης Σμυρλής αντίστοιχα. Παρών στην εκδήλωση και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη κ. Νίκος Ταχιάος. 

 

Η προκλητική συγκέντρωση, για συμπαράσταση στο δολοφόνο Δ. Κουφοντίνα, απέναντι από το «Ολύμπιον», αγνοήθηκε επιδεικτικά από τα μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως και από το λαό της Θεσσαλονίκης, και μόνον την ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσε.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε