Εφαρμογή Ka-business

(video) Κωνσταντίνος Ζέρβας: Διεκδικεί το Δήμο Θεσσαλονίκης στον Β’ γύρο

Οικονομία και Πολιτική

  Την έκπληξη στον δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, που προσπέρασε δύο πρώην υπουργούς, τον Γιώργο Ορφανό και την Κατερίνα Νοτοπούλου και πέρασε στον 2ο γύρο με τον Νίκο Ταχιάο.  Μιλά στο STAR CHANNEL και τη Ραλλιώ Λεπίδου  

Μία ευχάριστη συνάντηση και συνομιλία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  Κωνσταντίνο Ζέρβα
Μία ευχάριστη συνάντηση και συνομιλία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

 

Τον συναντήσαμε στην παραλία της Θεσσαλονίκης να κάνει ποδήλατο. Άλλωστε οι παλιές συνήθειες  όπως μας είπε «δεν αλλάζουν παρόλο που ο προεκλογικός αγώνας δεν μου επιτρέπει να κάνω ποδήλατο όσο συχνά θέλω. Είναι όμως και αντιστρές»

 

Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, το αουτσάιντερ, η έκπληξη όπως είπαν πολλοί. Επιδίωκε  να είναι δεύτερος μας είπε και τώρα περιμένει να γίνει και Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης την Κυριακή.

 

Γιος του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ Βασίλη Ζέρβα, γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε πολιτικός μηχανικός στη Θεσ/νίκη. Την άφησε μόνο για λίγο όταν έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με υποτροφία στην Αμερική.

 

Στην ερώτηση για το ποια είναι τα σημεία που θα βγάλουν δήμαρχο μας είπε: « Η επαφή με τους πολίτες, το όραμα για την πόλη και το προφίλ που αποπνέει ο καθένας. Η γνώση για τη Θεσσαλονίκης αλλά και η αφοσίωση στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν ήταν έκπληξη για όσους ασχολούνται με τον δήμο αφού για καιρό ήταν το δεξί χέρι του Γιάννη Μπουτάρη.

 

Ζήτησε από τον κόσμο να πάει να ψηφίσει « να πάνε οι νέοι να ψηφίσουν τέσσερα χρόνια δημοτική αρχή είναι αυτό που θα επιλέξει ο πολίτης. Επιλέγει τον δήμαρχο και η πόλη πρέπει επιτέλους να έχει δήμαρχο.  Νομίζω ότι οι πολίτες γυρνάνε την πλάτη στην πόλωση ψηφίσανε ευρωεκλογές σε ένα μήνα θα έχουμε εκλογές, τώρα ψηφίζουμε για την πόλη μας»

 

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης σε λίγα 24ωρα θα δείξει , ποιόν θέλει για Δήμαρχο της πόλης. Τον ανεξάρτητο Κωνσταντίνο Ζέρβα ή τον Νίκο  Ταχιάο, που πείρε το επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ;

 

 

 

Δείτε το video στο: 24:24


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε