Εφαρμογή Ka-business

Ο Νίκος Ταχιάος μιλά στο ka-business.gr για το προφίλ του Δημάρχου και τον αντίπαλό του

Οικονομία και Πολιτική

  Η καθαρή και ασφαλή Θεσσαλονίκη με υπηρεσίες φιλικές προς τους πολίτες της, είναι από τις  προτεραιότητες του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης  Νίκου Ταχιάου, ενός  δυναμικού άντρα που δεν είναι καινούργιος στην πόλη καθώς έχει περάσει  από τις αντιδημαρχίες πολιτισμού και αρχιτεκτονικού  και είναι αισιόδοξος πως σύντομα θα είναι και ο νέος  Δήμαρχος της  Θεσσαλονίκης.  


 

Ο Νίκος Ταχιάος μιλά στο ka-business.gr και στη Ραλλιώ Λεπίδου

 

 Ποια είναι τα σημεία που θα βγάλουν δήμαρχο;

Τα σημεία που δίνουν απαντήσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας πρώτα απ΄ όλα, αλλά και στο πώς θα πάει η Θεσσαλονίκη μπροστά. Πιστεύω ότι πρέπει να κριθεί το σχέδιο για μια καθαρή Θεσσαλονίκη, για μια ασφαλή Θεσσαλονίκη, για μια Θεσσαλονίκη με υπηρεσίες φιλικές προς τον πολίτη, για μια Θεσσαλονίκη που θα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής μεγαλούπολης.

 

Ποιο πρέπει να είναι το προφίλ του δημάρχου Θεσσαλονίκης;

 Θεωρώ ότι ο δήμαρχος πρέπει να κάνει πρώτα απ' όλα την δουλειά του. Γι' αυτό άλλωστε τον επιλέγουν οι δημότες. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι  η εικόνα του «καλοχαιρετάκια» με τα ψεύτικα χαμόγελα, τις επιτηδευμένες πόζες, τις δήθεν θερμές χειραψίες, μπορούν να πείσουν πια κανέναν. Όπως επίσης δεν πιστεύω ότι ο δήμαρχος δεν πρέπει να είναι «αποστειρωμένος» και  να μπει στην «γυάλα» μόλις αναλάβει καθήκοντα. Πιστεύω ότι δήμαρχος θα πρέπει να είναι ο άνθρωπος που θα ζει και θα κινείται στην κοινωνία, θα ακούει τα πραγματικά προβλήματα και θα βιώνει την καθημερινότητα όπως και κάθε άλλος δημότης.   

 

Πριν τις εκλογές λέγατε ότι θέλετε την Κατερίνα Νοτοπούλου . Πως σχολιάζεται τον νέο αντίπαλο κ. Ζέρβα.

Με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είμαστε ίδια γενιά, είναι δυο χρόνια μικρότερός μου. Δεν σας κρύβω ότι ενοχλήθηκα όταν τον άκουσα  να λέει «να μην επιστρέψει η πόλη στο παλιό». Και αναρωτιέμαι ποιο είναι το παλιό; Τα εμβληματικά έργα για τα οποία έχω δουλέψει ως αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού ή οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά γεγονότα που έγιναν στην πόλη, με την υπογραφή μου; Παρακαλώ πάρα πολύ να δω το νεότερο αποτύπωμα, καταγεγραμμένο με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Είναι 9 χρόνια στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και υπήρξε και στη διοίκηση του δήμου, οπότε θα πρέπει να μας πει ποιο είναι το δικό του έργο.

 

Γιατί κάποιος να σας ψηφίσει.

Δεν είναι ωραίο να μιλά κάποιος για τον εαυτό του, αλλά πιστεύω ότι το έργο που έχω αφήσει στα 20 χρόνια που υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση, μπορεί να «μιλήσει» για μένα. Έχω βάλει την υπογραφή μου για έργα όπως η Νέα Παραλία, το Δημαρχείο, η αλάνα της Τούμπας. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα πράγματα και θέλω να μου δώσουν αυτήν την ευκαιρία. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι ένας δήμαρχος για όλους και κυρίως ένας δήμαρχος που θα καταθέσει την ψυχή του και θα δουλέψει για το καλό της πόλης.

 

 

Ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου από τα αποτελέσματα του α΄ γύρου

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε