Εφαρμογή Ka-business

Στον ΠτΔ ο Αλέξης Τσίπρας

Οικονομία και Πολιτική

Το «ραντεβού» του κ. Τσίπρα με τον κ. Παυλόπουλο έχει κλειστεί για τις 18.30, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.


Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα στις κάλπες της 7ης Ιουλίου, σημειώνοντας ότι οιεθνικές εκλογές έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από τις ευρωεκλογές.

 «Η χώρα γυρίζει σελίδα»  δήλωσε από το Καστελόριζο  ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβεβαιώνοντας ότι «με σκληρή δουλειά θα κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα και θα κάνουμε πράξη την ισχυρή, τη βιώσιμη ανάπτυξη». «Θα φέρουμε μια καλύτερη ζωή που αξίζουν όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι ακρίτες του Αιγαίου μας» τόνισε. 

 

 Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, σημειώνοντας ότι θα υπάρξουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στις εθνικές εκλογές που έρχονται στις τοπικές τους κοινωνίες. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑLPHA 9,89» ο κ. Χρηστίδης πρόσθεσεότι «το Κίνημα Αλλαγής σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν διάφοροι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που εισηγήθηκαν και τη στρατηγική στον κ. Τσίπρα και τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν, έχει αυξήσει τα ποσοστά του έχει φτάσει στο 7,7% αποτελώντας την τρίτη δύναμη στη χώρα. Αυτό είναι η βάση εκκίνησης για τις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας».

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε