Εφαρμογή Ka-business

Τσίπρας: Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό

Οικονομία και Πολιτική

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μιλά ο  Αλέξης Τσίπρας , στην πρώτη του συνέντευξη μετά την προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών , της 7ης Ιουλίου.


 

«Δεν είχαμε εκτιμήσει τη διαφορά από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, πέσαμε έξω. Η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι λάβαμε το μήνυμα ήταν ότι ίδιο το βράδυ ανακοινώσαμε ότι θα προκηρύξουμε εκλογές», ανέφερε ο πρωθυπουργός, θέτοντας το δίλημμα για τις επικείμενες εκλογές: «Έξοδος από τα μνημόνια ή πισωγύρισμα».

«Το δίλημμα της εθνικής κάλπης είναι ποιοι θα μας κυβερνήσουν αλλά και με ποιο πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια, αν θα συνεχιστεί η πορεία συνεχούς ελάφρυνσης όσων έπληξε η κρίση», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στις πολιτικές εξελίξεις που πυροδότησε, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «υπήρχε η αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ανακάμψει, ειδικά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο τελικά δεν είχαμε εκτιμήσει τη διαφορά που θα είχαμε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

«Δεν είχαμε εκτιμήσει το βαθμό της δυσαρέσκειας που θα εκφράζονταν από τους πολίτες. Δεν πας σε καμία μάχη για να χάσεις, πας σε όλες για να κερδίσεις», πρόσθεσε.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε