Εφαρμογή Ka-business

Μετά από 10 χρόνια… μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Οικονομία και Πολιτική

Στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ από νωρίς δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο κόσμος έσπευσε να τον ακούσει   στο πλαίσιο εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ,, όπου παρουσιάστηκαν οι  υποψήφιοι βουλευτές της Α΄ και  Β΄ Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Καρραμανλής «έλυσε τη σιωπή του».    


 

Η τελευταία φορά που είχε απευθύνει δημόσια ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός ήταν το 2009. Από τότε, κάθε φορά πριν τις εκλογές προτιμούσε με γραπτή δήλωση ή μαγνητοσκοπημένη, να απευθύνει κάλεσμα στήριξης και να στείλει μήνυμα ενότητας.

 

Μία δημόσια παρέμβαση επίσης είχε κάνει πριν το δημοψήφισμα του 2015. Τώρα, ήρθε η ώρα ο Κώστας Καραμανλής να εμπλακεί πιο ενεργά στη μάχη των εκλογών όπου όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνετη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 

Μιλώντας για το εξάμηνο Τσίπρα-Βαρουφάκη ο Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε στην στάση της ΝΔ, διαχρονικά, υπέρ της ΕΕ , πρέπει να την κάνουμε καλύτερη, πιο αποτελεσματική είπε.

 

Για τη συμφωνία Πρεσπών τόνισε πως οι  εκβιασμοί και οι πιέσεις επιστρέφονται στον αποστολέα. «Εμείς φοράμε μία φανέλα και αυτή είναι η φανέλα της εθνικής Ελλάδας. Εμείς τα συμφέροντα της Ελλάδας υπερασπιζόμαστε! Τελεία και παύλα! Είμαστε εδώ για να σφυρηλατούμε την εθνική ενότητα» είπε.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πορεία της ΝΔ λέγοντας πως  η  Νέα Δημοκρατία ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή την επαύριο της μεταπολίτευσης και πρωταγωνιστεί στον δημόσιο βίο 45 χρόνια.

 

Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στο Βελλίδειο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Νατάσσα Παζαΐτη η οποία εμφανίστηκε με ιδιαίτερα μοντέρνο, ροζ μαλλί. Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δέκτης θερμών επευφημιών από τους παρεβρισκόμενους.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε