Εφαρμογή Ka-business

Τελευταίες διορθώσεις για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Οικονομία και Πολιτική

  Αυτό γίνεται για να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις περισσότεροι οφειλέτες και να αυξηθεί η εισπραξιμότητα.    


 

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του βιοτεχνικού επιμελητηρίου Αθήνας Παύλος Ραβάνης " καθημερινά πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες των βιοτεχνών που αδυνατούν να ενταχθούν στη ρύθμιση οφειλών λόγω των τεχνικών προβλημάτων που προκύπτουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης".

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΑΟ, μόλις έναν μήνα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής ένταξης, στις 30 Σεπτεμβρίου, έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση μόλις 101.084 οφειλέτες φυσικά και νομικά πρόσωπα ρυθμίζοντας ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 1, 558 δισ. Ευρώ εκ των οποίων εισπράχθηκαν 109,4 εκατ. Ευρώ .

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο των οφειλετών που είναι εγγεγραμμένοι στο κέντρο έως το τέλος του Ιουνίου ήταν 1.407.030 κι οφειλές ανέρχονταν σε 35,11 δισ. Ευρώ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της εβδομάδας αναμένεται εκτός μεγάλου απροόπτου να ανοίξει ηλεκτρονική πλατφόρμα για να μπορέσουν οι μισθωτοί οι συνταξιούχοι και οι επιχειρήσεις να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία σε έως 120 δόσεις.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία και Πολιτική"
Κοινοποίησε