Η επόμενη ημέρα της Οικονομίας στη Μαγνησία

Οικονομία

  Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις και ο Όμιλος Καρεκλίδη, στο πλαίσιο της ειδικής έκδοσης για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με τίτλο «Η Επόμενη Μέρα στη Μαγνησία και στην Ελλάδα», συνδιοργανώνουν το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:00, στην Αίθουσα D του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός» της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, δημόσια συζήτηση με θέμα «Η Επόμενη Μέρα για την Ελληνική Οικονομία».  

Φόρουμ για τη Μαγνησία
Φόρουμ για τη Μαγνησία

 

Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετέχουν με τοποθετήσεις τους (α) ο Χρήστος Σταϊκούρας, π. Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής ΝΔ & Επ. Καθηγητής ΟΠΑ, (β) ο Στέλιος Πέτσας, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, (γ) ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Διευθυντής Ερευνών της διαΝΕΟσις, και (δ) ο Χρήστος Διαμαντόπουλος, Σύμβουλος ΔΣ Endeavor Hellas & Ακαδημαϊκό Μέλος του Von Mises International. Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Χρήστος Τριαντόπουλος, Οικονομολόγος & Πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις.

 

Για έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παρακολούθηση της δημόσιας συζήτηση απευθυνθείτε στο sinthesis.eu@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες: www.sinthesis-eu.gr και www.magnesianews.gr.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Οικονομία"
Κοινοποίησε