Πώς να εξοικονομήσετε ενέργεια;

Ενέργεια

Ημερίδα με θέμα  την εξοικονόμηση ενέργειας και την εκμετάλλευση οργανικών απορριμμάτων στην βιομηχανία τροφίμων με παράλληλες Β2Β επαφές με γερμανικές επιχειρήσεις του κλάδου , πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής στην Ελλάδα από τις 15 έως τις 19 Οκτωβρίου, την οποία υποστηρίζει το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας.


 

 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, που θα διεξαχθεί στο THE MET HOTEL της Θεσσαλονίκης, οι γερμανικές εταιρίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης των σχετικών τεχνολογιών στην Ελλάδα.

 

Παράλληλα και τις επόμενες δύο μέρες, θα πραγματοποιηθούν ατομικές συναντήσεις B2B εκπροσώπων επτά γερμανικών επιχειρήσεων με ελληνικές εταιρείες, ως μέρος σειράς δράσεων που υλοποιεί το Επιμελητήριο με στόχο την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων.

 

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι φορέων από το χώρο της οικονομίας, της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιστημών.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ενέργεια"
Κοινοποίησε