Εφαρμογή Ka-business

Η ελληνική αγορά προμήθειας Συνέδριο energypress

Ενέργεια

  Η ελληνική αγορά προμήθειας μπροστά στα νέα δεδομένα: Power & Gas Supply Forum, είναι ο τίτλος του συνεδρίου που διοργανώνει το energypress.gr στις 28 Μαρτίου στην Αθήνα.  

Συνέδριο 28 Μαρτίου
Συνέδριο 28 Μαρτίου

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη είναι η αγορά προμήθειας ενεργειακών  προϊόντων , αλλά και η ανάδειξη σημερινών προβλημάτων και προκλήσεων που διαμορφώνουν το νέο τοπίο.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, οι κ.κ. Κ. Σκρέκας και Γ. Μανιάτης από τη Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Δρ. Νίκος Μπουλαξής, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Στ. Οκταποδάς, οι επικεφαλής των εταιρειών παραγωγής και προμήθειας ρεύματος, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Ν. Ζαχαριάδης (ELPEDISON), Γ. Κούβαρης (ΗΡΩΝ), Ντ. Μπενρουμπή (PROTERGIA), o CEO της ΔΕΠΑ Δημ. Τζώρτζης, οι καθηγητές Ν. Χατζηαργυρίου, Π. Κάπρος, Π. Μπίσκας κ.α.

Στις ενότητες του Συνεδρίου περιλαμβάνεται το πλαίσιο των αγορών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη και την Ελλάδα, η αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας - στρεβλώσεις, προκλήσεις και προοπτικές, το πλαίσιο και η αγορά προμήθειας Φυσικού Αερίου στην Ευρώπη και την Ελλάδα, το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι προμηθευτές την επόμενη μέρα

Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα απαντηθούν μεταξύ άλλων τα ερωτήματα:

  • Γιατί δεν επιτυγχάνεται το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού;
  • Ποια είναι τα όρια του «εργαλείου» των δημοπρασιών NOME;
  • Μπορεί να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός εάν τα τιμολόγια δεν αντανακλούν τα κόστη;
  • Ποια είναι η επόμενη μέρα για την αγορά ηλεκτρισμού και την προμήθεια ρεύματος;

Πηγή energypress.gr

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ενέργεια"
Κοινοποίησε