Εφαρμογή Ka-business

Αιμοδοσία για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Φιλανθρωπία

O οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει χωρίς διακοπές την προσπάθειά του να σταθεί δίπλα στα παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας. Το ka-business.gr στηρίζει επικοινωνιακά τις δράσεις του Συλλόγου.


Στο πλαίσιο αυτό κάνει έκκληση σε κάθε συνάνθρωπό μας να γίνει αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, με την εθελοντική προσφορά του σε αίμα και παράγωγα αίματος (αιμοπετάλια).

Οι ανάγκες είναι μεγάλες και άμεσες και ο αγώνας του Οργανισμού αδιάκοπος. Αφενός μέσω της επαφής με τους αρμόδιους των νοσοκομείων, όπου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει τα παιδιά που νοσηλεύονται και αφετέρου μέσω των χιλιάδων κλήσεων που δέχεται ο οργανισμός στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» επιβεβαιώνεται η έκκληση βοήθειας από γονείς για τα παιδιά τους αλλά και από ευαισθητοποιημένους πολίτες που γνωρίζουν αντίστοιχα περιστατικά.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει αίμα στα παιδιά που το χρειάζονται, μπορεί να καλέσει στον τηλεφωνικό αριθμό 1056 που αντιστοιχεί στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» (λειτουργεί όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες) για να εγγραφεί ως εθελοντής αιμοδότης του οργανισμού. Στη συνέχεια ειδοποιείται μόλις παραστεί ανάγκη για παιδί που χρειάζεται αίμα ή παράγωγά του.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε