Μια μαγική βραδιά για καλό σκοπό στο Μέγαρο Μουσικής

Φιλανθρωπία

Την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού βιεννέζικου χορού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση  THE VIENNA BALL THESSALONIKI 2018, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.    

Vienna Ball Thessaloniki 2018
Vienna Ball Thessaloniki 2018

Η Contra Tempo Orchestra υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βλαδίμηρου Συμεωνίδη παρουσίασε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και παρέσυρε τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς του βαλς και της πόλκας.

Επίσης συμμετείχαν η Ορχήστρα του Νέου Ωδείου, η σοπράνο Σιρανούς Τσαλικιάν, η Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, η χορωδία Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου και το σύνολο πνευστών Λασκαρίδης.

Ζευγάρια νέων debutants της πόλης  παρουσίασαν  την κλασική χορογραφία με βαλς υπό τους ήχους της Faecherpolonaise, με την προετοιμασία της σχολής χορού Dance Sport Academy.

                    Benedikt Huber- Κλειώ Παπαδοπούλου

Η βραδιά  συνεχίστηκε  με  χορό σε σύγχρονους ρυθμούς από τον DJ George Tsakiropoulos και το συγκρότημα Made in China.

                                    κα. Κατερίνα Παναγοπούλου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου της Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Αυστριακού Προξενείου, και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης,  για την υποστήριξη των σωματείων Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, Οργάνωση Γυναικών «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» , ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία πολλών φορέων, που προσέφερε διασκέδαση υψηλού επιπέδου στο κοινό της Θεσσαλονίκης.
 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε