Μία πράξη αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού

Φιλανθρωπία

Η φιλανθρωπική εκδήλωση LUV Party, που πραγματοποιήθηκε στο δημοφιλές club ηλεκτρονικής μουσικής Trap Basement στην περιοχή Βαλαωρίτου της Θεσσαλονίκης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο για την προσέλευση του κόσμου αλλά κυρίως για τη συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσού για τη στήριξη του εθελοντικού οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού".    

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τον οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να καλύψει κάποιες βασικές του ανάγκες. Η δωρεά έγινε μέσω της διάθεσης όλων των εσόδων της βραδιάς στα ταμεία του Χαμόγελου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολύωρο DJ set χορευτικής trap μουσικής, να διασκεδάσουν και, κυρίως, να εγκαινιάσουν το 2018 με μία μικρή αλλά ουσιαστική πράξη στήριξης σε έναν οργανισμό που, αν μη τι άλλο, έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική κοινωνία.

Από την ίδρυσή του, το 1995, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει στηρίξει περισσότερες από 1.200.000 οικογένειες ενώ η εικοσιτετράωρη τηλεφωνική του γραμμή δέχεται περίπου 250.000 κλήσεις ετησίως. Πρωταρχικό του μέλημα είναι η προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας όλων των παιδιών που χρήζουν αυτής.

 Στο τέλος της βραδιάς, ο στόχος των διοργανωτών είχε υπερκαλυφτεί. Ο αριθμός των ατόμων που πέρασαν από το club αλλά και το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τους και έθεσαν ψηλά τον πήχη για τις επόμενες εκδηλώσεις τέτοιου τύπου που θα ακολουθήσουν.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Trap Basement και τον ίδιο τον οργανισμό και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε