Αιμοδοσία στην Π.Ε Πέλλας στις 2 Αυγούστου

Φιλανθρωπία

  Εθελοντική αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών των πυροπλήκτων της Αττικής διοργανώνεται την Πέμπτη 2 Αυγούστου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας από τις 9 έως τις 13.00    

Αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους
Αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους

 

Η πρωτοβουλία ανήκει στην αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά και συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.  Πέλλας, το Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας και, με τη συνδρομή του Συλλόγου Υπαλλήλων Αιρετής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία για την κάλυψη αναγκών των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής.

 

 

«Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και να διευκολύνουμε το τιτάνιο έργο του προσωπικού των νοσοκομειακών ιδρυμάτων όπου νοσηλεύονται ή ζητούν θεραπεία οι άνθρωποι που επλήγησαν από τις πρόσφατες φωτιές» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, ευχαριστώντας, παράλληλα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Σμία για τη συνεργασία, όπως, επίσης, τα στελέχη των υπηρεσιών Π.Ε. Πέλλας και Γ.Ν. Πέλλας καθώς και το Σύλλογο Υπαλλήλων Αιρετής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την ενεργό συμμετοχή τους στην αιμοδοσία.

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε