Εφαρμογή Ka-business

Gala του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»

Φιλανθρωπία

Το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά.

Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Στοργής
Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Στοργής

 

Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου , το οποίο περιλαμβάνει 27 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους. Σημαντικό έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και χρόνια  λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

 

Ο καλεσμένος της βραδιάς Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία εξαιρετική εμφάνιση ειδικά για την Στοργή, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την εκδήλωση με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου απονέμει τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό

 

 

 Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί η υποτροφία σπουδών που χάρισε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε ένα από τα παιδιά του ξενώνα της Στοργής.

 

Την  επόμενη μέρα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ». Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε με τα παιδιά του ξενώνα της  Στοργής και μοίρασε λόγια αγάπης. Επίσης ξεναγήθηκε από την κα Μπακατσέλου  σε όλους τους χώρους του ξενώνα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το μεγάλο έργο που έχει υλοποιήσει η «Στοργή»

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε