Εφαρμογή Ka-business

Φιλανθρωπική Συναυλία- Αφιέρωμα στη Μουσική παιδικών ταινιών και μιούζικαλ

Φιλανθρωπία

  Το ka-business.grt στηρίζει με χαρά, την Φιλανθρωπική Συναυλία "Concerto Cinema" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης και όλα  τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Ίδρυμα για τις άγαμες μητέρες «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος» Θέρμης.    


πρόκειται για αφιέρωμα στη μουσική κινηματογράφου και μιούζικαλ. Είναι μία μουσικο-θεατρική παράσταση που θα υλοποιηθεί χάρη στη σύμπραξη πολλών φορέων και καλλιτεχνών της Θεσσαλονίκης.

 

Πρόκειται για ένα project με 285 συντελεστές επί σκηνής! Στην παράσταση θα ακουστούν γνωστές μελωδίες από ταινίες κινουμένων σχεδίων, μιούζικαλ, ταινίες κλασσικές και σύγχρονες. «Ο Βασιλιάς των λιονταριών», «Η Παναγία των Παρισίων», «Ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», «Mary Poppins», «Ο βιολιστής στη Στέγη» είναι μερικές από τις ταινίες στις οποίες θα μας ταξιδέψουν η 20μελής ορχήστρα, οι χορωδίες, οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί και οι χορευτές, με την παράλληλη προβολή εικόνων.

 

 

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Ίδρυμα για τις άγαμες μητέρες «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος» Θέρμης.

 

Το Ίδρυμα «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος» διακονεί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και μάλιστα στο ευαίσθητο θέμα της συμπαράστασης στην εγκαταλελειμμένη άγαμη κοπέλα πού εγκυμονεί, για τη σωτηρία αθώων αγέννητων παιδιών από το βέβαιο θάνατο. Έχει θέσει σε λειτουργία από το έτος 1982 τον μοναδικό στην Ελλάδα ξενώνα άγαμων μητέρων και εγκαταλελειμμένων γυναικών, «Το σπίτι της Μαρίας». Στο σπίτι αυτό έχουν φιλοξενηθεί έκτοτε εκατοντάδες γυναίκες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλον τον κόσμο.

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ζγούρας Ιωάννης, διεύθυνση ορχήστρας

Βίκτωρ Γλυκίδης, διεύθυνση και διδασκαλία χορωδίας

Ελεονώρα Καλαϊτσίδου, διεύθυνση και διδασκαλία χορωδίας

Ρία Καραματσούκη, διδασκαλία χορωδίας

Ράνια Πατσίλη, Ρία Καραματσούκη, Γιώργος Τσιολχάς, Πρόδρομος Μεδρός, Χαρίκλεια Ζαγοριανού, Λυδία Αγγελίδου, Ζωή Μιχαηλίδου, Ήλια Μουζάντι-Τσακίρη, σολίστ

20μελής ορχήστρα

Νάνσυ Δρούγκα , χορογραφίες

Ομάδα χορού «Tanz ΦΟΛ» και Γιώργος Μπάκας

Χρήστος Συλλογίδης, Δημήτρης Καραγιάννης, ηθοποιοί

Φαίδρα Ζαγοριανού, φροντίστρια ορχήστρας

● Νέα Ευρωπαϊκή χορωδία «Αγάπη» Περαίας

● Μικτή χορωδία «Πανόραμα» Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

● Pop-rock group «Θάμυρις» Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

● Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Τούμπας

● Παιδική Χορωδία Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

● Παιδική Χορωδία Πυθαγορείου Ωδείου Θερμαϊκού

● Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Πρ. Ηλία Πυλαίας

● Παιδική Χορωδία Συλλόγου «Art and Motion» Περαίας

● Παιδική χορωδία Ιδρύματος «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος»

 

 

Η παραπάνω παράσταση βασίζεται στη δουλειά και την εθελοντική διάθεση δεκάδων καλλιτεχνών, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος. Είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Και ειδικά σε αυτά που γεννήθηκαν χάρη στην ύπαρξη του ξενώνα για τις άγαμες μητέρες.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε