Εφαρμογή Ka-business

Έπαιξαν... μπάλα στο Ανατόλια για φιλανθρωπικό σκοπό

Φιλανθρωπία

Με τη συμμετοχή των διεθνών ποδοσφαιριστών Άγγελου Χαριστέα, Φάνη Κατεργιαννάκη και Μίρο Σνάουτσερ και ενώπιον ενός ενθουσιώδους κοινού πραγματοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια.


 

Οι διεθνείς παίκτες έπαιξαν ως μέλη της Ομάδας Επιλέκτων Θεσσαλονίκης,  που συντονίστηκε από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, και πλαισιώθηκαν από τον Δημήτρη Σίτα, προπονητή του Άρη Θεσσαλονίκης Κ17, και τους ποδοσφαιριστές Παντελή Ζαχαρία, Θάνο Χατζηαθανασίου, Γιώργο Τζόλα, Ανδρέα Μανδρίνο, Δημήτρη Σπυριδωνίδη και Κυριάκο Κυριακόπουλο. Η Ομάδα Επιλέκτων ήταν η νικήτρια του φιλανθρωπικού αγώνα στον οποίο πήραν μέρος η Ομάδα «Δεσμός» με τη συμμετοχή παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Άρσις» στο Ωραιόκαστρο, και η Μικτή Ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια με τη συμμετοχή μαθητών Λυκείου του σχολείου.

Το Anatolia Spring Charity Drive πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του μεγάλου και πολύπλευρου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Κολλεγίου Ανατόλια. Όπως στις προηγούμενες διοργανώσεις, και φέτος ήταν πολύ μεγάλη η συμμετοχή και η προσφορά ειδών από μαθητές, γονείς, καθηγητικό και διοικητικό προσωπικό.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» (www.desmos.org) λειτουργεί με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση πλεονάσματος σε προϊόντα και δωρεάν υπηρεσίες από επιχειρήσεις, εταιρείες και ιδιώτες για να καλύψει ανάγκες που καταγράφει σε ΜΚΟ, ιδρύματα και φορείς ανθρωπιστικής και κοινωνικής πρόνοιας, με σκοπό να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε