Εφαρμογή Ka-business

Δίνουμε αίμα για το συνάνθρωπο στην 80η ΔΕΘ-HELEXPO!

Φιλανθρωπία

Τον δικό της «οβολό» στο κοινωνικό σύνολο θα προσπαθήσει να εισφέρει η ΔΕΘ-Helexpo στην επετειακή 80 η ΔΕΘ, που πέραν του επιχειρηματικού και εμπορικού της σκέλους, δεν θα μπορούσε να μην έχει και ανθρώπινο πρόσωπο.


 

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας σε συνεργασία με την 2η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και με τη συμμετοχή των υπηρεσιών αιμοδοσίας όλων των νοσοκομείων της πόλης, θα διοργανώσουν την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου αιμοδοσία στον χώρο του Περιπτέρου 2, όπου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Παράλληλα, οι αρμόδιοι θα ενημερώνουν το κοινό σε θέματα αιμοδοσίας στο ίδιο σημείο και καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τους επισκέπτες της 80ης ΔΕΘ σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Με δεδομένη την υψηλή επισκεψιμότητα της έκθεσης, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσει όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος τι μπορούμε να προσφέρουμε στον διπλανό μας, δίνοντας λίγο από τον χρόνο μας.

Η κοινωνική ευαισθησία υπήρξε ανέκαθεν σύμφυτη με τους σκοπούς του εθνικού εκθεσιακού φορέα, ο οποίος θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε επωφελή δράση για το κοινωνικό σύνολο.

Σας περιμένουμε όλους στην αιμοδοσία, για να κάνουμε μαζί πράξη την αγάπη για τον συνάνθρωπο και να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Φιλανθρωπία"
Κοινοποίησε