Ανοίγει πάλι το Εξοικονομώ κατ οίκον

Green Life

  Τη δυνατότητα στους  υφιστάμενους χρήστες  του συστήματος του  νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ»  για επεξεργασία, ανάκληση και εκ νέου υποβολή αιτήσεων, για όλες τις Περιφέρειες, από αύριο Τρίτη έως και την Κυριακή 22 Απριλίου, παρέχει το  υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας .  

εξοικονομώ κατ οίκον. Ξεκινούν πάλι αιτήσεις
εξοικονομώ κατ οίκον. Ξεκινούν πάλι αιτήσεις

 

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, τεχνικά προβλήματα που είχαν ανακύψει κατά τη δημιουργία/επεξεργασία και υποβολή της αίτησης έχουν αντιμετωπιστεί. Αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα θα πρέπει να ανακληθούν και να επανυποβληθούν. Το ίχνος και το ιστορικό υποβολής αίτησης που ανακαλείται παραμένει στο σύστημα αλλά η αίτηση χαρακτηρίζεται ως οριστικά ακυρωθείσα και δίνεται έτσι η δυνατότητα για υποβολή νέας για το ίδιο ακίνητο/ίδιο ΑΦΜ.

Κι άλλες αιτήσεις

Για το ανωτέρω διάστημα, όπως αναφέρει το υπουργείο σε ενημέρωσή του στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας, το σύστημα δεν θα είναι διαθέσιμο σε νέους χρήστες (δημιουργία νέας αίτησης) για τις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία. Η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων σε αυτές τις Περιφέρειες θα ενεργοποιηθεί εκ νέου την Τρίτη 24/4/2018.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Green Life"
Κοινοποίησε