Ινστιτούτο Επιστημών Συσκευασίας και ανακύκλωση 100% από τη Nestle

Green Life

Στόχος της Nestle είναι να ανακυκλώσει ή να επαναχρησιμοποιήσει τις πλαστικές συσκευασίες  των προϊόντων της σε ποσοστό 100%

Νέους στόχους ανακύκλωσης ανακοίνωσε η Nestle
Νέους στόχους ανακύκλωσης ανακοίνωσε η Nestle

 

Σε ανακύκλωση προϊόντων προχωρά η Nestle , και ανακοινώνει ότι στόχος είναι η ανακύκλωση σε ποσοστό 100% προϊόντων που κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας στόχος είναι μέχρι το 2025 να μπορεί η Nestle να ανακυκλώνει ή να επαναχρησιμοποιεί το 100% των πλαστικών συσκευασιών της.

 

 

Τον Δεκέμβριο του 2018, η Nestle ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ινστιτούτου Επιστημών Συσκευασίας με στόχο την αξιολόγηση και ανάπτυξη διάφορων βιώσιμων υλικών συσκευασίας και τη συνεργασία με βιομηχανικούς εταίρους για την ανάπτυξη νέων υλικών συσκευασίας και λύσεων.

Από το 2020 έως το 2025, η Nestlé θα καταργήσει σταδιακά όλα τα πλαστικά που ανακυκλώνονται δύσκολα ή καθόλου σε όλα τα προϊόντα της παγκοσμίως. Με αυτόν τον τρόπο, η Nestlé αξιοποιεί εναλλακτικά υλικά συσκευασίας σε όλο το εύρος του  χαρτοφυλακίου προϊόντων της και καθιερώνει συνεργασίες με πρωτοπόρους συσκευαστές:

  • Από τον Φεβρουάριο του 2019, ηNestléθα ξεκινήσει να αποσύρει όλα τα πλαστικά καλαμάκια από τα προϊόντα της, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά υλικά, όπως χαρτί, καθώς και άλλες καινοτόμες πρακτικές.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Green Life"
Κοινοποίησε