Εφαρμογή Ka-business

Η ώρα της Γης το Σάββατο 30 Μαρτίου

Green Life

Το Σάββατο στις 30 Μαρτίου στις 20.30 το απόγευμα θα γιορταστεί και στην Ελλάδα , η ώρα της Γης.

η ώρα της Γης
η ώρα της Γης

 

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 20.30 (ώρα Ελλάδας), δεκάδες κτίρια και μνημεία όπως η Ακρόπολη, ο Πύργος του Άιφελ, η 'Οπερα του Σίδνεϊ, το Μπιγκ Μπεν, το Κρεμλίνο, οι ουρανοξύστες του Χονγκ Κονγκ, ο ουρανοξύστης Μπουρτζ Χαλίφα του Ντουμπάι, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Πέτρου, οι καταρράκτες του Νιαγάρα και το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο, θα βυθιστούν στο σκοτάδι.

Στόχος της κίνησης αυτής - που πλέον έχει γίνει συνήθεια και διοργανώνεται κάθε χρόνο στο τέλος του Μαρτίου- είναι η κινητοποίηση κατά της κλιματικής αλλαγής και γενικότερα η προστασία της φύσης.

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά το Αεροδρόμιο της Αθήνας δηλώνει «παρών» στην «Ώρα της Γης». Το Σάββατο θα σβήσει τα φώτα του και θα διακόψει τη λειτουργία ενός εκ των δύο διαδρόμων του (ο δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του) από τις 20:30 έως τις 21:30, συμμετέχοντας και φέτος στην παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF.

«Φέτος στην Ώρα της Γης, έλα να συνδεθούμε όλοι μαζί με τη φύση για μία ώρα αλλά και... για πάντα!» , αναφέρει μεταξύ άλλων το ελληνικό παράρτημα της WWF

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Green Life"
Κοινοποίησε