Εφαρμογή Ka-business

H Διευθύντρια Καινοτομίας της Ertico – ITS Europe στη Θεσσαλονίκη

Green Life

  Νέες προοπτικές  για την αξιοποίηση  των πόρων που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση στους τομείς της καινοτομίας, της ευρείας χρήσης φιλικών  προς το περιβάλλον  μέσων μεταφοράς  και την ηλεκτροκίνηση, ανοίγονται μετά  τη συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας  Γιουτίκας, με την Διευθύντρια Καινοτομίας  της Ertico - ITS Europe, του ηγετικού  φορέα της Ε.Ε. σε ό, τι αφορά  στα συστήματα  μεταφορών.  

η  Διευθύντρια Καινοτομίας  της Ertico – ITS Europe, Ιωάννα Τζανιδάκη, ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κ. Γιουτίκα και το συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη, Ορέστη Τρασανίδη
η Διευθύντρια Καινοτομίας της Ertico – ITS Europe, Ιωάννα Τζανιδάκη, ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κ. Γιουτίκα και το συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη, Ορέστη Τρασανίδη

 

Η  βέρα Ελληνίδα Διευθύντρια, Ιωάννα Τζανιδάκη, έχει επιδείξει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ετήσιες εκδηλώσεις του «Voltάρω» αναφορικά με τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα που οργανώνει τα τρία τελευταία  χρόνια  η Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε επιδιώξει να βρίσκεται εδώ στη διοργάνωση του περασμένου  Σεπτεμβρίου.

 

Τότε δεν τα κατάφερε, αλλά είχε δεσμευτεί απέναντι στον κ. Γιουτίκα ότι με την πρώτη ευκαιρία  θα τα πουν στη Θεσσαλονίκη από κοντά. Και τήρησε  την υπόσχεση της!

 

Μάλιστα  εκτός από τα ζητήματα  των διαθέσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων, συζήτησαν και για τις δυνατότητες ενημέρωσης  των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης και οργανισμών της πόλης , σχετικά  με τις καλές  πρακτικές χρησιμοποίησης εναλλακτικών μέσων μεταφοράς που εφαρμόζονται σε  άλλες  ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και για τους τρόπους που θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και στο δικό μας τόπο.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Green Life"
Κοινοποίησε