Το ΤΟΜΥ στα Δυτικά

Ιατρική

Πρεμιέρα...σήμερα για το 6ο και 7ο ΤΟΜΥ στην Ευκαρπία και την Πολίχνη. Ήδη έχουν εγγραφεί 700 άτομα.

επίσημη πρώτη για τα ΤΟΜΥ στα Δυτικά
επίσημη πρώτη για τα ΤΟΜΥ στα Δυτικά

 

 

 

Επίσημη πρώτη σήμερα 11 Ιουνίου για το 7ο ΤΟΜΥ στην Ευκαρπία και για το 6Ο ΤΟΜΥ στην Πολίχνη

 

 

Σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στις 12.00,   εγκαινιάζεται και επίσημα η λειτουργία του 7ου ΤΟΜΥ που θα εδρεύει στην Ευκαρπία στην οδό Αντιστάσεως 24.

Η κοινωνία της Ευκαρπίας έχει αγκαλιάσει το νέο θεσμό καθώς ήδη έχουν εγγραφεί περισσότερα από 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων 280 παιδιά (πολλά από αυτά ήταν ανασφάλιστα).

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η πρώτη καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών από το προσωπικό της 7ης ΤΟΜΥ που ήρθε σε επαφή με τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία, τον βρεφονηπιακό σταθμό, το ΚΑΠΗ, τα φαρμακεία και τους συλλόγους της περιοχής.

Η 7η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη, συγκροτήθηκε και παρέχει τις Υπηρεσίες της στους πολίτες, από την Πέμπτη 15/3/2018, στην Ευκαρπία, καθημερινά τις ώρες 08.00 - 21.00 και διαθέτει:

3 Γενικούς οικογενειακούς Ιατρούς, 1 Παθολόγο και 1 Παιδίατρο

2 Νοσηλεύτριες και  1 Επισκέπτρια Υγείας

2 Διοικητικούς Υπαλλήλους

1 Κοινωνική Λειτουργό

 

Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω τελετής, στις 13.00, το σύνολο των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων θα παραστεί στην επίσημη έναρξη της 6ης ΤΟΜΥ που εδρεύει στην Πολίχνη και στην οποία έχουν εγγραφεί  ήδη περισσότερα από 700 άτομα, μεταξύ των οποίων και 180 παιδιά.

Στην Πολίχνη ξεκίνησε και συνεχίζει ενημερωτική καμπάνια από το προσωπικό της 6ης ΤΟΜΥ, σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, Φαρμακεία, ΚΑΠΗ, πολιτιστικούς - αθλητικούς συλλόγους.

Η 6η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη, συγκροτήθηκε και παρέχει τις Υπηρεσίες της στους πολίτες, από την Τετάρτη 14/3/2018, στο κτίριο του Κοινωνικού Ιατρείου, επί της Αγίας Μαρίνης 4, Πολίχνη Δήμου Παύλου Μελά.

Διαθέτει και παρέχει:

4 Γενικούς οικογενειακούς Ιατρούς και 1 Παιδίατρο (για παιδιά έως 14 ετών)

2 Νοσηλεύτριες και 1 Επισκέπτρια Υγείας

2 Διοικητικούς Υπαλλήλους

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ιατρική"
Κοινοποίησε