Εκδήλωση ΓΕΝΕΣΙΣ γα τον Μητρικό Θηλασμό

Ιατρική

  Με αφορμή τον εορτασμό της εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική, η μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική στη Β. Ελλάδα, διοργανώνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου (10.00-14.00) μια πολυθεματική εκδήλωση με στόχο την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση γύρω από τα οφέλη του.  

Δράση με στόχο την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση γύρω από τα οφέλη του
Δράση με στόχο την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση γύρω από τα οφέλη του

 

Για όλες τις πτυχές του θηλασμού και τα ευεργετικά του αποτελέσματα θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες υγείας, ενώ ταυτόχρονα η έμπειρη Ομάδα Μητρικού Θηλασμού της ΓΕΝΕΣΙΣ, θα «αγκαλιάσει» τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για το μπάνιο και την γενικότερη περιποίηση του νεογνού.  


Στην εκδήλωση θα δώσουν επίσης το παρόν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χατζηβρέττα, ιατροί του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΚΜ, και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, μέσω της Αντιδημάρχου Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας κας.Γιαννούδη.


Την δικιά της ξεχωριστή πινελιά, θα δώσει ομάδα φοιτητών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μια έρευνα σχετικά με το «τι θέλει να μας πει το μωρό με το κλάμα του»!


Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: http://s.heyo.com/9b194b

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ιατρική"
Κοινοποίησε