Συνεργασία Hellenic Design Centre και ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

Ιατρική

  Τη συνεργασία του με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» ανακοίνωσε το Hellenic Design Centre (μια πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ) Τη δράση υποστηρίζουν το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.  

Συνεργασία Hellenic Design Centre και ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ
Συνεργασία Hellenic Design Centre και ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

 

Το Hellenic Design Centre μεταφέρει και εφαρμόζει την τεχνογνωσία και εμπειρία του Design Thinking , μια ανθρωποκεντρική μεθοδολογία επίλυσης προβλημάτων και προκλήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες των τελικών χρηστών και τις δυνατότητες των ανθρώπων που παρέχουν μια υπηρεσία, όσο και τους υλικούς , άυλους και νομοθετικούς περιορισμούς των συνεργαζόμενων φορέων.

Η συνεργασία του Hellenic Design Centre και του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ έχει ως στόχο την υποβολή καινοτόμων προτάσεων για τη βελτίωση των ληπτών υπηρεσιών υγείας στους χώρους υποδοχής του Νοσοκομείου και στη διαμόρφωση φιλικής  λειτουργίας των συγκεκριμένων χώρων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη συνάντηση στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, με σκοπό την παρουσίαση της μεθοδολογίας και των εργαλείων του Design Thinking και της συλλογής απόψεων και προτάσεων από την πλευρά των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ιατρική"
Κοινοποίησε