Εφαρμογή Ka-business

Νέες εξελίξεις στον τομέα της Γενετικής και της Εμβρυολογίας

Ιατρική

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ασφάλεια των μεθόδων βιοψίας και κατάψυξης εμβρύων, καθώς και τα ποσοστά εγκυμοσυνών μετά από βιοψία και προεμφυτευτική γενετική διάγνωση...

Εκδήλωση για τις νέες εξελίξεις στον τομέα Γενετικής και Εμβρυολογίας
Εκδήλωση για τις νέες εξελίξεις στον τομέα Γενετικής και Εμβρυολογίας

 

που πλέον αγγίζουν το 70%, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του 2ου Σεμιναρίου Προεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης, Βιοψίας και Κατάψυξης Εμβρύων με τη μέθοδο της Υαλοποίησης, που τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

 

Το Σεμινάριο έχει στόχο τη διεύρυνση γνώσεων στον τομέα της Εμβρυολογίας-Γενετικής στην υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης βιοψίας σε υπερσύγχρονα συστήματα λέιζερ και κατάψυξης υπό την καθοδήγηση των ειδικών.

 

Επίτιμος καλεσμένος του Σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής Alan Handyside (Leeds University, U.K.) ο οποίος είναι ο πρώτος στον κόσμο που πραγματοποίησε βιοψία και προεμφυτευτική γενετική διάγνωση σε ανθρώπινο έμβρυο πριν μεταφερθεί στη μήτρα.

 

Το Σεμινάριο διοργανώνεται από την Α' Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου».

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ιατρική"
Κοινοποίησε