Εφαρμογή Ka-business

OPTO HELLAS: Παρουσιάζει την «Ιθάκη» την πρώτη τηλεχειριζόμενη σχισμοειδή λυχνία

Ιατρική

  Η Opto Hellas μετά από τέσσερα χρόνια εντατικής έρευνας και δοκιμών δημιούργησε την πρώτη τηλεχειριζόμενη σχισμοειδή λυχνία η οποία εξυπηρετεί την εξ αποστάσεως κλινική οφθαλμολογική εξέταση την "Ιθάκη".  


 

Είναι Ελληνικής κατασκευής και η εταιρία παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τηλεχειριζόμενη σχισμοειδή λυχνία «Ιθάκη» σαν εμπορικό προϊόν «Ιθάκη» που δίνει τη δυνατότητα στον οφθαλμίατρο να παρέχει  ηλεκτρολογικές υπηρεσίες σε ασθένειες σε απομακρυσμένες περιοχές δίνοντας τους κλινική εικόνα και παρέχοντάς τους, τη δυνατότητα να κάνουν διάγνωση και να δώσουν θεραπεία .

 

Πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο πανευρωπαϊκό συνέδριο οφθαλμολογίας καταρράκτη και διαθλαστικής χειρουργικής στο Μέγαρο μουσικής στην  Αθήνα.

 

 

 

Λίγα λόγια για την OptoHellas


Η OptoHellas είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προμήθειας ιατρικών μηχανημάτων, εμφυτευμάτων και αναλωσίμων. Συνεργάζεται με οφθαλμίατρους, πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους και ορθοπεδικούς. Η εταιρεία κατάφερε με σκληρή δουλειά και συνεχή εξέλιξη, μέσα σε 15 χρόνια να μπει στο γκρουπ των πιο αναπτυσσόμενων ιατρικών εταιρειών της Ευρώπης. Να αναφέρουμε ότι η ΟΠΤΟ ΕΛΛΑΣ συνεχώς αναπτύσσεται και συνεργάζεται με σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες παραγωγής διαγνωστικών μηχανημάτων τις οποίες και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά σε όλη την Ευρώπη και μέση Ανατολή.

 

 

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ιατρική"
Κοινοποίησε