Εφαρμογή Ka-business

Η εφαρμογή που σας λέει τον... καφέ από απόσταση!

Καινοτομία

  Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ! Μέχρι και τον... καφέ μας λέει από απόσταση!  


 

Μια πρωτοπόρα και καινοτομική ιδέα από τη Θεσσαλονίκη ήρθε εδώ και λίγες ημέρες για να ταράξει τα νερά της... καφεμαντείας.

Είστε στη δουλειά ή στο σπίτι και δεν έχετε χρόνο για να πάτε στους ειδικούς να σας πουν το φλιτζάνι; «Ψήστε» τον ελληνικό σας καφέ, πιείτε τον, βγάλτε μια φωτογραφία από το περιεχόμενο και στείλετε την σε μια από τις τέσσερις online καφετζούδες. Η απάντησή σας για τα μελλούμενα δεν θα αργήσει. Σε 20 λεπτά το αργότερο θα γνωρίζετε τι πρόκειται να σας συμβεί.

Η επίσημη κυκλοφορία του application για smartphones android στο play store της Google της "Καφεμαντείας Greek Style, έγινε πριν λίγες ημέρες. Πλέον ο καθένας μπορεί να έχει ένα online Καφεμαντείο, 24 ώρες το 24ωρο όπου και εάν βρίσκεται, ότι γλώσσα και εάν μιλάει αφού η εφαρμογή είναι σε 4 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τούρκικα, Αραβικά).

«Ο κόσμος αντιμετωπίζει το εγχείρημα πολύ θετικά. Η καφεμαντεία είναι κάτι παρεξηγημένο στην Ελλάδα γιατί πολλοί προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Για εμάς είναι παράδοση και κουλτούρα» υποστηρίζει στο ka-business.gr ο ιδιοκτήτης των café Ωκεανός Κωνσταντίνος Κούκουλης.

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να:

- Δείτε την κάθε μία καφετζού, μέσα από το προσωπικό της προφίλ και να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς βάση της προσωπικής της βαθμολογίας στα αισθηματικά, οικονομικά, οικογενειακά και θέματα υγείας.

-Δείτε ποσό πεπειραμένη είναι βάση των φλιτζανιών που έχει διαβάσει μέχρι σήμερα και διαβάστε το προσωπικό της βιογραφικό.

- Συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook για να κερδίσετε αυτόματα 30 Δωρεάν μονάδες.

- Κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό Facebook κερδίζετε 30 Δωρεάν μονάδες.

- Κάνοντας κοινοποίηση στο Facebook κερδίζετε επιπλέον 5 Δωρεάν μονάδες κάθε φορά.

- Κάνοντας πρόσκληση σε φίλους σας στο Facebook κερδίζετε 1 Δωρεάν μονάδα για κάθε ένα.

Σύμφωνα με τον κ. Κούκουλη για κάθε «κατέβασμα» της εφαρμογής σε smartphone προσφέρονται τρεις δωρεάν προβλέψεις, ενώ στη συνέχεια ένα «διάβασμα» του φλιτζανιού κοστίζει μόλις 2,33 ευρώ.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τα δυνατότητα αποστολής φλιτζανιών και άλλων ατόμων μέσα από τον δικό σας λογαριασμό, αλλάζοντας προσωρινά τα προσωπικά στοιχεία.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή ανήκει στα café Ωκεανός που βρίσκονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το 1995.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε