Το ka-business.gr διοργανώνει το 12o πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στην Ημαθία

Καινοτομία

  Ο Αγροδιατροφικός τομέας θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Ελάτε να μάθετε ποιο είναι το νέο αγροτικό μοντέλο. Ποια είναι τα χρηματοδοτικά εργαλεία και πως συνδέεται η καινοτομία με την τεχνολογία για να στηρίξουν τον αγροδιατροφικό τομέα. Ελάτε να γνωρίσετε  τους ανθρώπους που Kαινοτομούν και Επιχειρούν στην Ημαθία.    ΔΕΙΤΕ: Όλα τα VIDEO με τις ομιλίες και τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του 12ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στην ΗΜΑΘΙΑ ΕΔΩ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


 

Σάββατο 10 Ιουνίου από τις 10.00 το πρωί στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών της Βέροιας,  στην οδό Θεσσαλονίκης 67,  έως τις 17:00 το www.ka-business.gr  τo μοναδικό portal για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη   διοργανώνει το 12o πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», με στόχος να συμβάλει στη διαμόρφωση του σύγχρονου μοντέλου αγροτικής ανάπτυξης,  προβάλλοντας τη νέα εικόνα του αγροδιατροφικού τομέα που φέρνει τη γρήγορη ανάπτυξη.

 

Ποιες είναι οι προοπτικές , οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα σήμερα;  Ποια είναι η νέα αγροτική πολιτική;  Είναι μερικά μόνο, από τα ερωτήματα που θα απαντήσουν μεταξύ άλλων,  ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  Βασίλειος Κόκκαλης και ο Πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης.

 

 

Το 12ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείο Οικονομίας  &  Ανάπτυξης  και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενώ το υποστηρίζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων  Βορείου  Ελλάδος, ο Δήμος Βέροιας, ο Δήμος Νάουσας και ο Δήμος Αλεξάνδρειας.

Εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, ακαδημαϊκοί, επιτυχημένοι επιχειρηματίες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, θα ενημερώσουν,  για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και μέσα στήριξης του κλάδου, για τις νέες τεχνολογίες και το πώς θα αξιοποιηθεί η καινοτομία με τα νέα επιστημονικά πεδία, μέσα από τις παρακάτω θεματικές:

 

  • «Νέα Πολιτική - Χρηματοδοτικά Εργαλεία στήριξης του Αγροδιατροφικού Τομέα»
  • «Καινοτομία - Τεχνολογία: Νέα Μέσα Στήριξης του Αγροδιατροφικού Τομέα»
  • «Αγροδιατροφικός Τομέας και Επιχειρηματικότητα: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ»

 

 

Το 12ο πολυσυνέδριο  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» φέρνει τον Αγροδιατροφικό τομέα σε πρώτο πλάνο  και αναδεικνύει τις ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του κλάδου.  

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 12ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 12ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

 

Τις ερχόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το πρόγραμμα

 


ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ www.ka-business.gr το περιοδικό "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" σε ηλεκτρονική μορφή

 

Το ka-business.gr συνεχίζει το έργο του , που δεν είναι άλλο από την προβολή των καλών ειδήσεων. Των ανθρώπων που συνεχίζουν,  παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, να καινοτομούν, να επιχειρούν και να δημιουργούν. Να επιμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 διοργανώνει το 12 ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στην Ημαθία.  Από τις  10:00  έως 17:00

 

 

 

 

6 ΧΡΟΝΙΑ www.ka-business.gr

 Ήταν Απρίλιος του 2011 όταν η δημιουργός του και δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου πάτησε το OK και η πρώτη ανάρτηση στο ka-business.gr βρέθηκε στον διαδικτυακό «αέρα».  

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!

 

 

 

Από: ka-business.gr

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε