Εφαρμογή Ka-business

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη νέα έντυπη έκδοση του ka-business.gr το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Καινοτομία

  Το τεύχος που θα διαβάσετε, είναι αφιερωμένο στον Αγροδιατροφικό τομέα και εκδόθηκε στο πλαίσιο του 12 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργανώθηκε στην Βέροια θέλοντας να αναδείξου τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον αγροδιατροφικό τομέα  της Ημαθίας.   


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO, ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ του 12ου ΚΑ ΕΔΩ!

 

 

Στόχος της διοργάνωσης ήταν  να συμβάλει στη διαμόρφωση του σύγχρονου μοντέλου αγροτικής ανάπτυξης,  προβάλλοντας τη νέα εικόνα του αγροδιατροφικού τομέα που φέρνει τη ΓΡΗΓΟΡΗ  ανάπτυξη.

 

 Υπουργοί, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, ακαδημαϊκοί, επιτυχημένοι επιχειρηματίες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα,  αναδεικνύουν, στις σελίδες που ακολουθούν, τις προκλήσεις και προοπτικές του κλάδου, μέσα από τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και μέσα στήριξης του αγροδιατροφικού τομέα καθώς και  τις σύνδεσης της καινοτομίας - τεχνολογίας με τον κλάδο.

 

 Το ka-business.gr συνεχίζει το έργο του , που δεν είναι άλλο από την προβολή των καλών ειδήσεων. Των ανθρώπων που συνεχίζουν,  παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, να καινοτομούν, να επιχειρούν και να δημιουργούν. Να επιμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΕΔΩ!

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε