Εφαρμογή Ka-business

Ελάτε να γνωρίσετε τους ανθρώπους που διαμορφώνουν την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα!

Καινοτομία

Το 13 ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»,  που διοργανώνει το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη, το www.ka-business.gr με την υποστήριξη της ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Ολυμπίας» του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» και θα έχει ως στόχο να αναδείξει τις προοπτικές και το μέλλον της Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας.  


 

Εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, ακαδημαϊκοί, επιτυχημένοι επιχειρηματίες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, start uppers θα ενημερώσουν, για τη χρήση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών, για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και μέσα στήριξης του e-επιχειρείν, για τις νέες τεχνολογίες και το πώς θα αξιοποιηθεί η καινοτομία με τα νέα επιστημονικά πεδία, μέσα από τις παρακάτω θεματικές:

  • Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα: Νέες μορφές επιχειρηματικότητας
  • Οι προοπτικές της ψηφιακής Γεωργίας - Κτηνοτροφίας
  • Μέσα στήριξης της Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας
  • Next Generation: Εκπαίδευση στο e-επιχειρείν
  • e- Yποδομές και Έργα Ανάπτυξης
  • Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις επιχειρηματιών -από τον διοργανωτή-  που συνεχίζουν να επιμένουν Ελληνικά και να επενδύουν στην Ελλάδα.

 

Ελάτε να απαντήσουμε σε ερωτήματα όπως:

Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να περάσουν στην ψηφιακή εποχή; Ποιες είναι οι βασικές διαφορές του ψηφιακού από το παραδοσιακό επιχειρείν; Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες του ηλεκτρονικού εμπορίου και πως αυτοί εφαρμόζονται στην πράξη; Ποια είναι τα είδη μεταφορών... νέας γενιάς; Με ποιον τρόπο οι αγρότες μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά τους και να καλυτερεύσουν την ποιότητα της καλλιέργειάς τους με τη χρήση των νέων τεχνολογιών; Επιτυχημένα μοντέλα ψηφιακής επιχειρηματικότητας μπορούν να μας εμπνεύσουν και αν ναι, με ποιον τρόπο; Πως αλλάζουν τα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομίας οι ψηφιακές τεχνολογίες και με ποιον τρόπο μετασχηματίζονται οι παραδοσιακές μορφές;

Αυτά κι άλλα πολλά αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του 13ου Πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που σκοπό έχει να αναδείξει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία, κάνοντας μόνο μερικά... κλικς!

 

 

 

Πιστό στην παράδοση που το ίδιο άλλωστε δημιούργησε, το www.ka-business.gr δίνει για ακόμα μια φορά ραντεβού με τους αναγνώστες του μέσα από τον θεσμό των Πολυσυνεδρίων ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου. Μετά από μια επιτυχημένη διοργάνωση τον Ιούνιο 2017 στην Ημαθία, η ομάδα του www.ka-business.gr επιδιώκει να συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο για τα οφέλη της  ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ όσοι δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες από κοντά θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live streaming από το web tv του www.ka-business.gr.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

 

 

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ www.ka-business.gr το περιοδικό "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" σε ηλεκτρονική μορφή

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε