Εφαρμογή Ka-business

(video) Τα πούρα Κρύας Βρύσης ανάρπαστα στην Αμερική!

Καινοτομία

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα πούρα παράγονται στην Αβάνα. Πριν λίγα χρόνια όμως , το  2011 , το ka-business.gr ανακάλυψε τα αδέρφια Αρη και Κωστα Κωνσταντινίδης στην Κρύα Βρύση της Πέλλας, όπου έφτιαχναν ελληνικά  πούρα.  

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Ραλλιώ Λεπιδου ka-business.gr,  Άρης Κωνσταντινίδης
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Ραλλιώ Λεπιδου ka-business.gr, Άρης Κωνσταντινίδης

 

Στο πλαίσιο του στόχου του  ka-business.gr που είναι να στηρίζει την επιχειρηματικότητα καθώς πιστεύει πως η ανάπτυξη θα έρθει από την γη μας. Ανέδειξε την οικοτεχνία των αδερφών Κωνσατντνίδη μέσα από τις δράσεις του και την διοργάνωση των πολυσυνεδρίων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και σήμερα  το πούρο vamma Del Sol έχει κυκλοφορήσει και στις πιο απαιτητικές αγορές.

 

Η χάρη του brand name τους έφθασε μέχρι το Μανχάταν της Αμερικής.

Στην οικοτεχνία των αδερφών Κωνσταντινιδη η δουλειά ξεκινά από τις 7.30 το πρωί. Η διαδικασία της επεξεργασίας είναι ιδιαιτέρα ευαίσθητη διαδικασία και κρύβει πολλά μυστικά αλλά και ψέματα όπως δήλωσε στα ka-business.gr ο Άρης Κωνσταντινίδης.

 

Ο αδερφός του Κωνσταντίνος, τόνισε στο ka-business,gr πως «...καταφέραμε με το αντικείμενο που ασχοληθήκαμε να στηρίζουμε τον δοκιμαζόμενο κλάδο του καπνού εδώ στην περιοχή μας. Το στοίχημα το πιάσαμε και συνεχίσουμε»

Με αμέτρητα ταξίδια στην Λατινική Αμερική για τον εντοπισμό των καλύτερων αρωματικών σπόρων, πολύ δουλειά και όραμα, τα αδέρφια Κωνσταντινίδη έχουν κάνει γνωστή την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.... και συνεχίζουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ka-business.gr το 2011

 

Αξίζει την προσοχή σας!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Α΄ΜΕΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Β΄ΜΕΡΟΣ

 


Βίντεο

Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε