Το πρώτο κύτταρο (IBC) «μονάδα ζωής» είναι γεγονός στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Καινοτομία

   Η IBC (Independent Business Cell) είναι ένας νέος ιδιωτικός φορέας που σκοπό έχει να ενεργήσει ως ισχυρό κίνητρο στις τοπικές κοινωνίες για να βελτιώσει τις οικονομικές, κοινωνικές, πολιτιστικές συνθήκες ενός περιβάλλοντος που συνεχώς μεταβάλλεται και αλλάζει.  


 

Όραμα της IBC είναι η δημιουργία ενός δικτύου (ιστού) κυττάρων που θα λειτουργούν ως «μονάδες ζωής» σε κάθε τοπική κοινωνία για την αναπαραγωγή και ανάπτυξη θετικών κοινωνικών και οικονομικών αποτελεσμάτων.

 

 

Το πρώτο κύτταρο (IBC) δημιουργήθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μια φιλόδοξη καινοτόμα προσπάθεια υλοποιήθηκε για να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσα στις αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες σε μια ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.  Πιστή στις αρχές της η IBC διενήργησε μια σειρά από εκδηλώσεις επιχειρηματικού-οικονομικού ενδιαφέροντος με επιφανής ομιλητές που έγιναν θεσμός στην Δυτική Θεσσαλονίκη τα true stories matter (οι αληθινές ιστορίες μετρούν) γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία. Συνέχεια της προσπάθειας αυτής αποτέλεσε η έρευνα επιχειρηματικών αναγκών του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου που διενεργήθηκε στις 26-30 Μαρτίου 2018.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε